Υπόγεια Ρεύματα: Νέα σειρά 7” συλλεκτικών βινυλίων

Τα Υπόγεια Ρεύματα εγκαινιάζουν τη νέα τους δισκογραφική εποχή επιστρέφοντας στα αγαπημένα 45άρια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Από εδώ και πέρα, τα Υπόγεια Ρεύματα θα κυκλοφορούν κάθε νέο τους κομμάτι σε συλλεκτικό 7” και σε ψηφιακή μορφή θέλοντας να δώσουν το χώρο στο κάθε τραγούδι να αγαπηθεί και να ακουστεί όπως του αξίζει.

Το συγκρότημα αναφέρει χαρακτηριστικά για αυτή του την κίνηση:

«Αποφασίσαμε τα νέα κομμάτια να κυκλοφορούν κατευθείαν με τη δημιουργία τους, δύο δύο! Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να γίνουν πολλά για να κυκλοφορήσει ολόκληρο άλμπουμ. Μας ενδιαφέρει το κάθε κομμάτι να πάρει την προσοχή και την φροντίδα που του αξίζει, να κριθεί από το κοινό, χωρίς να χάνονται τα 7-8 κομμάτια ενός δίσκου στο βωμό των 1-2 «ραδιοφωνικών hit». Αυτό ήταν η λογική διάφορων πολυεθνικών δισκογραφικών και ραδιοφώνων των playlists, αποκλείοντας αξιολογότατους καλλιτέχνες και τραγούδια, οδηγώντας και με αυτόν τον τρόπο στην κατάρρευση της μουσικής βιομηχανίας».

Όπως παλιά λοιπόν! Τα Υπόγεια Ρεύματα θα κυκλοφορούν τα νέα τους τραγούδια σε 7'' βινύλιο δικής τους ανεξάρτητης παραγωγής, σε 300 συλλεκτικά αντίτυπα που θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στις συναυλίες τους.

Το πρώτο 7'' των Υπογείων Ρευμάτων θα κυκλοφορήσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και περιέχει τα τραγούδια «Κάτι» και «Δεν είναι Αρκετό».
ypogeia reumata keimeno
Η ηχοληψία και η μίξη έγιναν από τον Πέτρο Πετρόπουλο (Πολυφωνική Στούντιο) και το mastering από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου (Sweetspot Productions). Το artwork επιμελήθηκε η Ήρα Σταματοπούλου. Το 7” είναι μια παραγωγή των Υπογείων Ρευμάτων και της Goodheart Productions.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!