Χρήστος Παπαδόπουλος & Πάνος Μπλέτζας μαζί στο Ρυθμό

Θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική τους συνεργασία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με αφορμή τη νέα κοινή δισκογραφική τους δουλειά, ο συνθέτης Χρηστος Παπαδόπουλος καλεί στη σκηνή του Ρυθμός Stage και συστήνει στο κοινό, τον νέο ανερχόμενο ερμηνευτή Πάνο Μπλέτζα.

Ένα ταξίδι μέσα από τις υπέροχες μελωδίες του σημαντικού αυτού συνθέτη, τραγουδισμένες σε πρώτη εκτέλεση από μεγάλες φωνές του Ελληνικού πενταγράμμου, όπως «Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω» - Δημήτρης Μητροπάνος, «Μου 'πε μια ψυχή» - Νίκος Οικονομόπουλος, «Αρχιπέλαγος» & «Να με θυμάσαι» - Πασχάλης Τερζής, «Φίλα με» - Σταμάτης Κραουνάκης, «Της αγάπης μαχαιριά» - Κώστας Καραφώτης, καθώς και αγαπημένα κλασικά λαϊκά τραγούδια.

Για πρώτη φορά, ο Πάνος Μπλέτζας θα παρουσιάσει ζωντανά τα νέα, ακυκλοφόρητα κομμάτια του άλμπουμ με τίτλο «Υδρόγειος». Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του νέου καλλιτέχνη, εξ ολοκλήρου σε σύνθεση Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους στιχουργών όπως ο Νίκος Αναγνωστάκης, ο Κώστας Μπαλαχούτης, ο Νίκος Σταχτέας, ο Κωστας Ορκόπουλος, ο Κωνσταντίνος Στρατής κ.ά., που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group με την ερμηνευτική συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη στο τραγούδι «Ραμ Μιλιγκραμ». Το πρώτο single από τη δουλειά αυτή είναι το «Χάθηκαν» σε στίχους Νίκου Αναγνωστάκη.

Συμμετέχει η εξαιρετική ερμηνεύτρια Φαίη Μάτσου.

Info:


23 Φεβρουαρίου στις 22:30
Είσοδος 10 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα

Ρυθμός Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38
Ηλιούπολη 16345, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων 210 9750060
calendar categories 0 cat image 263.jpg.thumb 350x514

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!