Χρήστος Νικολόπουλος & Γιώτα Νέγκα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

O Χρήστος Νικολόπουλος στη «συνάντηση με τους δημιουργούς» στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Συνάντηση με τους Δημιουργούς», που εγκαινίασε ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να τιμήσει σημαντικούς καλλιτέχνες και παράλληλα να τους φέρει κοντά στο κοινό και τη νεολαία του δήμου, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ο Χρήστος Νικολόπουλος θα βρίσκεται στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Δημαρχείο του Πανοράματος…

Ο λαϊκός συνθέτης θα είναι ο τέταρτος φιλοξενούμενος του θεσμού, μετά τον Μίμη Πλέσσα, τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Στην εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ, ο Χρήστος Νικολόπουλος θα μιλήσει για την καλλιτεχνική του πορεία, που ξεκίνησε το 1963, αλλά και για τη σημασία του μπουζουκιού στη διαμόρφωση του λαϊκού τραγουδιού, ενώ στη συνέχεια μαζί με την Γιώτα Νέγκα θα παρουσιάσουν μια σειρά από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του.
Prosklisi.jpg
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου:
«Μέσα από αυτό τον θεσμό “Συνάντηση με τους Δημιουργούς” τιμούμε τους μεγάλους δημιουργούς μας για το έργο τους, αλλά και μαθαίνουμε για αυτούς, από τις αφηγήσεις των ίδιων για τη ζωή και το έργο τους. Η εκδήλωση δεν είναι συνέντευξη, δεν είναι συναυλία, είναι κάτι ενδιάμεσο και αυτό της προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας».

Την εκδήλωση που θα είναι ελεύθερη για το κοινό, προετοίμασε και θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος - συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!