Χειμερινές «ανακατατάξεις» στις πίστες

Εν μέσω καλοκαιριού, οι τραγουδιστές ετοιμάζουν ή σχεδιάζουν τις χειμερινές τους εμφανίσεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχουν προκύψει ως στιγμής, ο χειμώνας 2016 - 2017 θα φέρει αρκετές ανακατατάξεις, κυρίως ως προς τους χώρους κατηγορίας «πίστας», που πάντα οργανώνονται νωρίτερα.

Ο Νίκος Βέρτης αφήνει το Κέντρο Αθηνών, όπου εμφανίστηκε για δύο χειμώνες και «μετακομίζει» σε νέο χώρο διασκέδασης, στην Πέτρου Ράλλη. Τη θέση του στο Κέντρο Αθηνών, όμως, πήραν ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ήδη «ανήκει» στο δυναμικό του επιχειρηματία & η Πάολα.

Ο Νότης Σφακιανάκης, από την άλλη, αποφασίζει να συνεργαστεί με το Βασίλη Καρρά φέτος, σε γνώριμο στέκι του Βασίλη Καρρά, το TeAtro της Ποσειδώνος, με αρχική ημερομηνία πρεμιέρας τις 4 Νοεμβρίου - αν όλα πάνε καλά.

Η δε Νατάσα Θεοδωρίδου θα συμπράξει με το Χρήστο Μενιδιάτη στο Φωταέριο της οδού Πειραιώς, αφήνοντας τα μαγαζιά της Ιεράς Οδού, όπου εμφανιζόταν τα τελευταία χρόνια.

Μια είδηση που κυκλοφορεί επίσης αυτές τις μέρες, θέλει το Διονύση Σαββόπουλο ετοιμάζεται να «παντρέψει» διαφορετικά είδη μουσικής στη σκηνή του Διογένη, όπου μέχρι πρότινος εμφανιζόταν ο Αντώνης Ρέμος. Μάλιστα, από τη σκηνή του Διογένη θα περάσουν, ως καλεσμένοι του Σαββόπουλου, καλλιτέχνες όπως οι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Βιτάλη, Δήμητρα Γαλάνη και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Φήμες περί συνεργασίας του με την Πάολα, δεν επιβεβαιώνονται.

Άρα, πού θα πάει ο Αντώνης Ρέμος; Αναμένουμε!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!