Χαμάμ - Οκτώβριος 2018

Δείτε το πρόγραμμα των μουσικών παραστάσεων της μουσικής σκηνής των Πετραλώνων.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Η Μουσική Σκηνή Χαμάμ των Πετραλώνων παρουσιάζει αφιερώματα και μουσικές παραστάσεις με γνώμονα το καλό, ελληνικό τραγούδι.

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, ένα πραγματικό παλιό Χαμάμ, η μουσική σκηνή υποδέχεται και φέτος πληθώρα καλλιτεχνών, με έξτρα παραστάσεις για την περίοδο των γιορτών.

Παράλληλα, για να συνοδεύσουν τις μουσικές σας απολαύσεις, σερβίρονται εξαιρετικά κρασιά από σπάνιους αμπελώνες που επιλέγει ο γνώστης Γιώργος Χατζηγιάννης, μοναδικές ποικιλίες με εκλεκτά αλλαντικά και τυριά σε λογικές τιμές.

Το πρόγραμμα, ως στιγμής, έχει διαμορφωθεί ως εξής:


Στέλιος Βαμβακάρης, Μανώλης Πάππος & Ανατολή Μαργιόλα στο Χαμάμ

Κάθε Παρασκευή από 28 Σεπτεμβρίου η καρδιά του Ρεμπέτικου θα χτυπάει στο Χαμάμ, με συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών και μουσικών όπως είναι ο Στέλιος Βαμβακάρης που από την ηλικία των 12 χρόνων ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του Μάρκου του Πατριάρχη του ρεμπέτικου. Συνεργάστηκε με τους Παπαϊωάννου, Τσιτσάνη, Παγιουμτζή, Περπινιάδη, Ζαμπέτα. Πολυτάλαντος μουσικός πάντρεψε το ρεμπέτικο με το Αμερικάνικο μπλουζ. Όμως έχει να επιδείξει και πολύ σπουδαίο δισκογραφικό έργο. Μαζί του μία νεαρή αλλά πολύ μεγάλη τραγουδίστρια η Ανατολή Μαργιόλα που κάθε μέρα που περνάει πιστοποιεί όλο και περισσότερο πώς ήρθε για να μείνει στο μουσικό μας στερέωμα.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο σημαντικότερος μπουζουξής του ρεμπέτικου Μανώλης Πάππος με πολυάριθμες συμμετοχές σε λαϊκές και ρεμπέτικες παραστάσεις των σπουδαιότερων ερμηνευτών, Παπάζογλου, Γαλάνη, Αρβανιτάκη, Μάλαμα κ.ά. όμως και ως συνθέτης διαπρέπει αναδεικνύοντας κυρίως με το έργο του νέες φωνές.

Info:


Κάθε Παρασκευή από 28 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 23.00

Μουσική Σκηνή Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Πετράλωνα
Τηλέφωνο: 21 0342 1212
09 25 VAMVAK MARG PAPOS
Δημήτρης Κοντογιάννης, Μανώλης Πάππος & Ανατολή Μαργιόλα στο Χαμάμ

Κάθε Σάββατο από 29 Σεπτεμβρίου ο δεξιοτέχνης μπουζουξής Μανώλης Πάππος και η ορχήστρα του θα παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, ρίχνοντας το βάρος στα λαϊκά διαχρονικά τραγούδια των μεγάλων συνθετών.

Το ερμηνευτικό μέρος αναλαμβάνει ο εξαιρετικός και έμπειρος Δημήτρης Κοντογιάννης, έχοντας δίπλα του για πρώτη φορά την Ανατολή Μαργιόλα.

Info:


Κάθε Σάββατο από 29 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 23.00

Μουσική Σκηνή Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Πετράλωνα
Τηλέφωνο: 21 0342 1212
09 25 KONTOG MARG PAPOS

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!