Women and Rock Festival (W.A.R)

Ένα νέο εγχείρημα με στόχο να δίνει βήμα σε ελληνικά female fronted συγκροτήματα από όλα το φάσμα του rock και του metal.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/03/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Women And Rock Festival είναι ένα νέο εγχείρημα που στόχο έχει να δίνει βήμα σε ελληνικά female fronted συγκροτήματα από όλα το φάσμα του rock και του metal. Με χαρά καλωσορίζονται μπάντες που το μουσικό είδος που υπηρετούν δεν μπορεί να ενταχθεί στα συνήθη, γνωστά και αγαπημένα female fronted fests. Ό,τι επίθετο και αν προηγείται του Rock / Metal, είναι ευπρόσδεκτο με μόνες προϋποθέσεις τα γυναικεία φωνητικά και το original υλικό.

Το Σάββατο, 30 Μαρτίου, η σκηνή του Remedy Live Stage θα γίνει «πεδίο μάχης» για το πρώτο W.A.R. Fest. Blackstone Puppets, Wash of Sounds και Entropy Devine ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον πιο γυναικοκρατούμενο «πόλεμο» επί rock σκηνής.

Οι Blackstone Puppets είναι μια female fronted πενταμελής Hard Rock n Roll μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, με μοντέρνο Rock ήχο αλλά γεμάτο old-school, 80’s RnR επιρροές. Με Riff γεμάτα ενέργεια και αλητεία, σε συνδυασμό με το groove που δίνουν το Μπάσο με τα drums και τη δυνατή σκηνική παρουσία της Alice στην κορυφή, έρχονται για να ταράξουν και την αθηναϊκή Rock σκηνή.

Οι Wash of Sounds είναι μια τετραμελής heavy Rock μπάντα με επιρροές από κλασσικούς Rock τιτάνες όπως οι Black Sabbath και οι Alice in Chains. Η σκληρή και χαρακτηριστική φωνή της Nairouz κερδίζει από τα πρώτα δευτερόλεπτα και μαζί με τα θηριώδη τύμπανα, το μελωδικό και ογκώδες μπάσο και το τεχνικό αλλά όχι φλύαρο παίξιμο της κιθάρας χαρίζουν μια συναρπαστική εμπειρία. Νικητές του περσινού διαγωνισμού του Metal Hammer, είναι έτοιμοι να αλώσουν το stage του Remedy για μία ακόμη φορά.

Οι Entropy Devine είναι μια female fronted Metal μπάντα με επιρροές από σχήματα όπως Helloween, Iron Maiden, Therion, Avantasia και Fates Warning, που δίνει έμφαση στη μελωδία και το groove. Άρτιοι ως μονάδες, ενώνονται κάτω από το έντονο ταπεραμέντο και την εκρηκτική φωνή της Adrastea, υπηρετώντας τα τραγούδια τους ως σύνολο που συνεργάζεται άψογα, περνάει καλά και παρασέρνει το κοινό, γεγονός που τους έχει αναδείξει στην εγχώρια metal σκηνή. Στην πρώτη τους headline εμφάνιση, μαζί με καλεσμένους - έκπληξη, θα ταρακουνήσουν stage και κοινό.
w.a

Info:


Σάββατο, 30 Μαρτίου

Πόρτες: 21:30 | Έναρξη: 22:00

Τιμές Εισιτηρίων: 5€ (προπώληση), 7€ (ταμείο)

Remedy Live Stage
Κουντουριώτου 9,
14122, Νέο Ηράκλειο

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!