Βιογραφική ταινία για τις Heart

Από την πρωταγωνίστρια της σειράς «Portlandia» Κάρι Μπραουνστάιν
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/12/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Portlandia» Κάρι Μπραουνστάιν θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει μουσική βιογραφική ταινία για το αμερικανικό συγκρότημα Heart της δεκαετίας του 1980, ιδρυτικά μέλη και τραγουδίστριες του οποίου ήταν οι αδελφές Αν και Νάνσι Γουίλσον.

Η Αν Γουίλσον, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στη Λίντσεϊ Παρκ στο SiriusXM, αποκάλυψε ότι η βιογραφική ταινία σε σενάριο της Μπραουνστάιν - ηθοποιού, τραγουδίστριας, κωμικού και μουσικού – είναι στο στάδιο της παραγωγής από την Amazon Studios.

«Δεν μπορώ να σας πω τα πάντα γι αυτό, γιατί γράφεται ακόμα. Είδα το πρώτο προσχέδιο του σεναρίου και είναι πολύ ωραίο» είπε η Γουίλσον.

Οι αδελφές Γουίλσον πρωτοπόρες στην αρένα του hard rock, γνώρισαν τεράστια επιτυχία ως μέλη του γκρουπ Heart που δημιούργησαν στο Σιατλ το 1970 με τους Ρότζερ Φίσερ, Τζεφ Τζόνσον, Ντέιβιντ Μπέλτζερ και Στιβ Φόσεν. Το συγκρότημα έγινε γνωστό με τα singles «Crazy on You» και Magic Man».

Και τα δύο τραγούδια ήταν από το πρώτο άλμπουμ των Heart, «Dreamboat Annie», το οποίο παρέμεινε για 100 εβδομάδες στο Billboard chart. Ακολούθησε μια σειρά από τραγούδια που έγιναν κλασικά ροκ, «Barracuda», «Heartless», «Even It Up», «Straight On», «What About Love», «These Dreams».

Η Κάρι Μπραουνστάιν έγινε διάσημη ως μέλος της μπάντας Excuse 17 και αργότερα ίδρυσε τα συγκροτήματα της indie rock Sleater-Kinney και Wild Flag.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!