Βγήκαν τα βινύλια στη φόρα στη Νέα Σμύρνη!

Sundays on Vinyls στο Pop Up!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κάθε Κυριακή στον μπροστά χώρο του Pop Up Cocktail Bar, οι djs έρχονται φορτωμένοι με κιλά μουσικής! Και είναι πρακτικά, αλήθεια!

Το σπίτι της ποιοτικής μουσικής (στην πλατεία της Νέας Σμύρνης), ξεκινάει ένα Κυριακάτικο project με το όνομα "Sundays on Vinyls".

Ένας διαφορετικός dj κάθε Κυριακή είναι καλεσμένος, στο booth του μπροστά μπαρ του Pop Up, με σκοπό να ξεδιπλώσει τους δίσκους και τις μουσικές του γνώσεις, μοιράζοντας τα με το κοινό!

Σε αυτή την καινούργια προσπάθεια, το Pop Up στηρίχθηκε σε φίλους και λάτρεις του βινυλίου που με τη συμβολή τους (dj sets, δώρα κ.α.) θα βοηθήσουν στην περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη της αγάπης γύρω από τη καλή μουσική μέσω του (ίσως) πιο ωραίου μέσου, του βινυλίου!

Στην προσπάθεια αυτή της διάδοσης και επανάκαμψης του βινυλίου συμβάλει το Record House στη Νέα Σμύρνη, το Kasseta Record Shop στην Αθήνα και το Vinyl is Back που χωρίς δεύτερη σκέψη πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην καινούργια μας αυτή αρχή του Pop Up!

Για τον μήνα Οκτώβρη επιλέχθηκαν οι djs Santoner Rpz, Enarto, DJK (aka Zegas), Kasseta Rec, Soulnek ενώ για το μήνα Νοέμβρη οι Gru Grus (6/11), Nick the Stripper (13/11), Pook (20/11), Lucas The Third (27/11).

Το Pop Up Cocktail Bar κάθε Κυριακή γύρω στις 8 μ.μ. μέχρι αργά! Για δωράκια όπως (τι άλλο;) βινύλια κ.α. έχετε τα μάτια ανοιχτά στη σελίδα του Pop Up Cocktail Bar, στο facebook και τις εκεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανακοινώσεις!

Το Pop Up στο facebook

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!