Τραγούδια της έναρξης: Κότσιρας, Φάμελλος, Ασλανίδου & Ραλλία

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Το τραγούδι της έναρξης των εμφανίσεων του Γιάννη Κότσιρα με τον Μανώλη Φάμελλο, την Μελίνα Ασλανίδου και την Ραλλία Χρηστίδου στο «Cine Κεραμεικός».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Κότσιρας, Φάμελλος, Ασλανίδου & Ραλλία στο «Cine Kεραμεικός»


Στις αρχές του Μάρτη του 2005 ο Γιάννης Κότσιρας, μαζί με τους Μανώλη Φάμελλο, Μελίνα Ασλανίδου και Ραλλία Χρηστίδου ξεκίνησαν σειρά παραστάσεων στο «Cine Κεραμεικός», με τραγούδια από τη δισκογραφία τους, αλλά και ένα μεγάλο μέρος με γνωστές παλιές λαϊκές στιγμές. Λίγους μήνες πριν είχε κυκλοφορήσει ο δίσκος του Γιάννη Κότσιρα «30 + κάτι» με τραγούδια του Μανώλη Φάμελλου, του Κώστα Λειβαδά και ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους του ερμηνευτή, ενώ τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος της Ραλλίας Χρηστίδου - η οποία είχε διακριθεί στο «Fame Story 2» - με τη συμμετοχή σε ένα τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα.

Το τραγούδι της έναρξης


Η ενορχήστρωση του προγράμματος ήταν του Ντίνου Γεωργούντζου. Για τις ανάγκες της έναρξης των παραστάσεων ο Μανώλης Φάμελλος έγραψε ένα χαριτωμένο τραγούδι, που παιζόταν λίγο μετά από μια επιλογή από γνωστά τραγούδια, με τα οποία οι ερμηνευτές εμφανίζονταν στη σκηνή.

Δυστυχώς μας διαφεύγει ο ακριβής τίτλος του τραγουδιού, αφού και αυτό, όπως και αρκετά από τα «τραγούδια της έναρξης» που παρουσιάσαμε μέχρι σήμερα, παρέμεινε ανέκδοτο σε δίσκο…

Και το τραγούδι του φινάλε


Στην ίδια μελωδία στηρίχθηκε και το φινάλε του προγράμματος, όπου οι ερμηνευτές παρουσίαζαν τους μουσικούς, ενώ μέσα στο τραγούδι υπήρχε και μια αναφορά στον… Γιώργο Νταλάρα!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!