Το τραγούδι των τίτλων της τηλεοπτικής σειράς «Προδοσίες»

(ΑΚΟΥΣΤΕ - ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ) Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου ξεκινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η νέα καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Προδοσίες».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο πολύπειρος και επιτυχημένος σε ανάλογα εγχειρήματα σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης. Πρωταγωνιστούν οι Φίλιππος Σοφιανός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργος Νινιός, Ορφέας Παπαδόπουλος, Πέτρος Λαγούτης, Τέττα Σαββάτη, Κώστας Σόμμερ, Στέλλα Γιαμπουρά, Φιλίππα Ταμπάρη κ.ά.

Η σειρά, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ θα είναι καθημερινή και θα προβάλλεται στις 7 το απόγευμα. Τη μουσική στις «Προδοσίες» υπογράφει ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος κατά το παρελθόν, στις συνεργασίες του με τον Μαρκίδη, έχει καταθέσει εξαιρετικά δείγματα γραφής και τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο. Ανάμεσά τους το «Αρχιπέλαγος» σε στίχους του διευθυντή του ogdoo.gr Κώστα Μπαλαχούτη με ερμηνευτές τους Πασχάλη Τερζή και Μαρίνα Μανωλάκου, «Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω» σε στίχους Σώτιας Τσώτου με τον Δημήτρη Μητροπάνο, «Είχα κάποτε μια αγάπη» σε στίχους Πόπης Πασβάντη με τον Κώστα Καραφώτη κ.ά.

Το τραγούδι της έναρξης στις «Προδοσίες» φέρει και πάλι, εκτός από την μουσική του Παπαδόπουλου, τους στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη.

Τίτλος του τραγουδιού «Χωρισμός» και το ερμηνεύει μοναδικά η Γιώτα Νέγκα

Το κομμάτι εδώ παρουσιάζεται σε νέα ενορχηστρωτική version από τον Χρήστο Παπαδόπουλο.

Είχε πρωτακουστεί στον ολοκληρωμένο concept δίσκο του συνθέτη και στιχουργού «Ξεριζωμός», όπου συμμετείχαν σπουδαίοι καλλιτέχνες και ο οποίος είχε κυκλοφορήσει το 2013 μέσω κυριακάτικης εφημερίδας.

Να σημειώσουμε, πως στο άλμπουμ «Ξεριζωμός» περιλαμβανόταν, σε πρώτη έκδοση, και το «Φίλα με» με ερμηνευτή τον Σταμάτη Κραουνάκη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!