"Το Σπίρτο" Ομάδα φίλων και Θαμώνων στο Μαρούσι

«Ένα Καφενείο-Πολυχώρος στο Μαρούσι όπου μπορείς να ακούσεις από Doors μέχρι Τσιτσάνη, lives, να διαβάσεις ένα βιβλίο στο άνετο πατάρι μέχρι να σε πάρει ο…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/02/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

ύπνος ή να παρακολουθήσεις μια έκθεση ή ένα ντοκιμαντέρ. Ανοιχτό χωρίς περιορισμούς και όρια με σκοπό να κάνουμε το κέφι μας με γνώμονα την αγάπη μας για τον Πολιτισμό με μια κοσμοπολίτικη διάθεση και με σεβασμό στις παραδόσεις μας με μια πιο φρέσκια ματιά. Αρώματα από ελληνικό καφέ στη χόβολη, γλυκά του κουταλιού, τσάι, ρακή, τσίπουρο, ούζο, ελληνική μπύρα και ελληνικά προϊόντα, ποικιλίες τυριών και πολλά άλλα, σε πιάνουν από τη μύτη!»

Στο ogdoo.gr δε συνηθίζουμε να αντιγράφουμε δελτία τύπου όμως η συγκεκριμένη πρόταση και ο τρόπος παρουσίασής της μας έβαλε σε πειρασμό. Γι’ αυτό και συνεχίζουμε αντιστοίχως:

«Μας είπαν να κάνουμε έρευνα αγοράς. Δεν το κάναμε. Μας είπαν να βρούμε σε ποιες ηλικίες, τάξεις και επίπεδο αναφερόμαστε. Δεν το κάναμε. Μας είπαν να κινηθούμε σε συγκεκριμένες ομάδες χρωμάτων, σχημάτων και διαρρύθμισης. Δεν το κάναμε. Φίλοι συμπράξαμε δημιουργικά, σπάζοντας τις φόρμες, κάνοντας ένα συγκερασμό του ποιοι είμαστε και φτιάξαμε "Το Σπίρτο".

Το καλύτερο για το τέλος! Ελεύθερος χώρος πάρκινγκ ακριβώς δίπλα! Ελάτε να το... κάψουμε!!!»


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!