Το «Σμυρνέικο Μινόρε» της Γλυκερίας σύντομα στις οθόνες μας

(PHOTOS) Το κατάμεστο Παλλάς πλημμύρισε από μελωδίες, χρώματα κι αρώματα Ανατολής, με τη φωνή της Γλυκερίας & των συνεργατών της.
Το «Σμυρνέικο Μινόρε» της Γλυκερίας σύντομα στις οθόνες μας Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/03/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απόλυτη επιτυχία, τόσο από καλλιτεχνικής πλευράς, όσο και από πλευράς προσέλευσης κόσμου, παρουσιάστηκε για μια ακόμη φορά την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 το «Σμυρνέικο Μινόρε» της Γλυκερίας, στο Θέατρο Παλλάς.

Το κατάμεστο θέατρο πλημμύρισε από μελωδίες, χρώματα κι αρώματα Ανατολής. Μαζί με τη Γλυκερία ήταν οι Dilek Koç, Αρετή Κετιμέ & Βασίλης Προδρόμου, καθώς και μια εξαιρετική ομάδα μουσικών, οι: Έφη Ζαΐτίδου κανονάκι, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης λάφτα, Γιώργος Ρόκας μπουζούκι, Ζήσης Σκλαβουνάκης βιολί, Αποστόλης Μαλλιάς κλαρίνο, Κωνσταντίνος Φωτιάδης κιθάρα, Πόλυς Πελέλης μπάσο, Πέτρος Πελέλης & Κώστας Μερετάκης κρουστά. Χόρεψε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ελευσίνας, στα κείμενα και την αφήγηση ήταν ο Στέλιος Ελληνιάδης, ενώ τον ήχο φρόντισε ο Νίκος Ρούντος & τα φώτα ο Παναγιώτης Φερδινάλλης.

Τις εντυπώσεις μου για το Σμυρνέικο Μινόρε έχω καταγράψει ήδη, τόσο από την περσινή παράσταση στο Βεάκειο, όσο και από την πρόσφατη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η παράσταση στο Παλλάς ήρθε απλά να επισφραγίσει τα παραπάνω, αλλά και να προσθέσει το αβαντάζ της βιντεοσκόπησης της συναυλίας από την ΕΡΤ, γεγονός που σημαίνει πως θα έχουμε την ευκαιρία να (ξανά)παρακολουθήσουμε το «Σμυρνέικο Μινόρε» στις οθόνες μας, την περίοδο του Πάσχα.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα κι ως τότε, μια μικρή γεύση μέσα από λίγες φωτογραφίες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!