Το Σάββατο η τελευταία βραδιά για τη φετινή σεζόν στο Αρχοντικό

Από τις αρχές του περασμένου Οκτώβρη μέχρι και το Σάββατο 21 Απριλίου το επιτελείο του Αρχοντικού γλέντησε κόσμο και ντουνιά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Το Σάββατο 21 Απριλίου είναι η τελευταία παράσταση της πολύ όμορφης και επιτυχημένης φετινής σαιζον στο Αρχοντικό του Σαράντη.


Η ίδια ακριβώς μουσική ομάδα που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη κάνει και το φινάλε για εφέτος στο πάλκο του Αρχοντικού:

Γιάννης Λεμπέσης - τζουρά,τραγούδι, Εύα Κανέλλη - τραγούδι, Μαρία Σταφυλοπάτη - τραγούδι, Αγγελος Χρονάς - τραγούδι, Πορφύρης Κονάς - ακορντεόν, Βασίλης Μούζος - μπουζούκι, Θοδωρής Κυδωνιεύς - κιθάρα και Χρήστος Χάρης - κλαρίνο.

Αξίζει να σημειωθει ότι για 7 μήνες το Αρχοντικό του Σαράντη λειτουργούσε ανελλιπώς Παρασκευή βράδυ, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι και την περίοδο των εορτών κάθε μέρα.

Τελικά το ντουέτο με το οποίο ξεκίνησαν τη συνεργασία τους ο Γιάννης Λεμπέσης και η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια Εύα Κανέλλη, εκτός απο ιδιαίτερα επιτυχημένο απεδείχθη και "γουρλίδικο".

Στο φινάλε της φετινής σαιζόν το Σάββατο 21 Απριλίου έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα - έκπληξη με πολούς και ενδιαφέροντες καλεσμένους. Το ξεκίνημα είναι στις 10.30 μ.μ.

Αρχοντικό του Σαράντη
Φυλής 234, Πλατεια Αμερικής
Τηλ. 2108643554, 2108625040

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!