Το «Reunion» συνεχίζει τις παραστάσεις του εκτός Αθήνας

Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Στέφανος Κορκολής ταξιδεύουν σε πόλεις της Ελλάδας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/02/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Μετά την επιτυχία των παραστάσεων τους στην Αθήνα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα εμφανιστούν την άνοιξη σε επιλεγμένα θέατρα σε όλη την Ελλάδα.

«Reunion»


Έτσι ονόμασαν και δικαίως τη μουσική τους συνάντηση στη σκηνή του Gazarte το χειμώνα αυτό. Και όπως φάνηκε, δεν ήταν μόνο reunion για τους ίδιους, αλλά και για πλήθος κόσμου που γέμιζε το χώρο σε κάθε παράσταση. Ήταν μια παράσταση που έγινε νέα ξανά, μόλις οι δύο καλλιτέχνες πάτησαν στη σκηνή που τους είχε φιλοξενήσει 9 χρόνια πριν.

Οι δυο τους αποφάσισαν λοιπόν να συναντήσουν το κοινό τους και εκτός Αθήνας τους επόμενους μήνες και ξεκινούν από την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Βέροια.

27 & 28 Μαρτίου Θεσσαλονίκη - Βασιλικό Θέατρο
19 Απριλίου Πάτρα - Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου
23 Απριλίου Βέροια - Χώρος Τεχνών

Μαζί σ' ένα πρόγραμμα λιτό, χωρίς περιτύλιγμα, οι 2 καλλιτέχνες προσκαλούν σ’ ένα πραγματικό ρεσιτάλ πιάνου - φωνής, όπου τα παλιά μπλέκονται μελωδικά με τα καινούργια... Μαζί αναπολούν, δημιουργούν, πειραματίζονται και, το πιο σημαντικό ίσως, περνάνε καλά και μοιράζονται τη χαρά και το ταλέντο τους.

Οι υπέροχες ερμηνείες της Άλκηστης Πρωτοψάλτη δένουν μοναδικά με τη δεξιοτεχνία του Στέφανου Κορκολή στο πιάνο, το πηγαίο χιούμορ και των δύο αλλά και η ιδανική επιλογή των τραγουδιών του προγράμματος αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την παράσταση αυτή τόσο ξεχωριστή.

Η παράσταση «Ένα πιάνο - μία φωνή» κυκλοφορεί και σε CD.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!