Το ρεσιτάλ του Μανώλη Λιδάκη

Ο ερμηνευτής ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει συναυλίες σε επιλεγμένους χώρους - θέατρα σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
30/09/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι πρώτες νότες ενός πιάνου και οι μελωδίες του, είναι αυτές που συνήθως ξεκινούν το μακρύ ταξίδι ενός νέου τραγουδιού. Το ξάφνιασμα, η αγωνία, η ικανοποίηση και η καλλιτεχνική απογείωση, όταν στο πρώτο άκουσμα διαφαίνεται η σπουδαιότητα του τραγουδιού, είναι τα πρώτα συναισθήματα του τραγουδιστή. Την αίσθηση της δημιουργίας, το σκίρτημα της καρδιάς που ένοιωσε ο Μανώλης Λιδάκης όταν ερμήνευε τραγούδια σπουδαίων συνθετών, θέλει να μεταδώσει στο κοινό του.

Αυτή την ανατριχίλα του πρώτου ακούσματος, χωρίς εφέ και τεχνικά τερτίπια, θέλει να ζήσει στις συναυλίες που ετοιμάζει αυτόν το χειμώνα σε επιλεγμένους χώρους - θέατρα σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο. Τραγούδια όλων των μεγάλων συνθετών που ερμήνευσε, αλλά και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία.

Ο Μανώλης Λιδάκης είναι από τους λίγους τραγουδιστές, που μπορεί να συνδέσει την μελωδία του τραγουδιού με το συναίσθημα της ψυχής, σε ένα ρεσιτάλ μουσικής πανδαισίας!

Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα συναυλιών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μανώλης Λιδάκης θα εμφανιστεί στον Ιανό της Αθήνας στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2016.
manol01
Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!