Το ολόγραμμα της Μαρίας Κάλλας σε συναυλίες στην Αθήνα

Η «επιστροφή» της θρυλικής ντίβας της όπερας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/07/2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Το υπερθέαμα υψηλής τεχνολογίας με τίτλο «Callas in Concert - The Hologram Tour» θα παρουσιαστεί σε συναυλία στις 11 και 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Μέσω της σύγχρονης ολογραφικής ψηφιακής τεχνολογίας, η παράσταση «Callas in Concert - The Hologram Tour» προσφέρει στον θεατή τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μία «αναπαράσταση» ενός μύθου επί σκηνής.

Όλα αυτά με συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που πλαισιώνει την παράσταση της μεγάλης ερμηνεύτριας, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Eímear Noone.

H BASE Hologram, η εταιρεία δημιουργός περιεχομένου ζωντανής ψυχαγωγίας, αξιοποιεί την τεχνολογία των ολογραφικών ταινιών για την παραγωγή συναυλιών και ειδικεύεται στη δημιουργία θεαμάτων μέσω της ολογραφικής τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας μια φωτορεαλιστική, τρισδιάστατη απόδοση.

Σημαντική συμβολή στη δημιουργία του project έχει η Warner Classics, διαθέτοντας όλες τις ηχογραφήσεις με τη φωνή της Μαρία Κάλλας που έχει στην κατοχή της.
maxresdefaultκ
Η μεγάλη παραγωγή Callas In Concert, έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχοντας φιλοξενηθεί σε μερικά από τα πιο εμβληματικά μουσικά θέατρα όπως την English National Opera στο Λονδίνο, τη Salle Pleyel στο Παρίσι, το Θέατρο Bozar στις Βρυξέλλες κ.α. έρχεται και στην Αθήνα, για δύο μόνο παραστάσεις.

Callas In Concert, Δευτέρα 11 & Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στις 21:00.

«Θέατρον», Αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» Πειραιώς 254, Ταύρος. Με τη συνεργασία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!