To μεγάλο tribute στον Chris Cornell

(VIDEO) Metallica, Foo Fighters, Soundgarden, Audioslave και άλλοι ξεχωριστοί σε μια φοβερή βραδιά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κορυφαίοι καλλιτέχνες έδωσαν το παρόν σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles προς τιμήν του αλησμόνητου Chris Cornell.

Στο "I Am The Highway: A Tribute To Chris Cornell" που δόθηκε στο LA Forum οι τυχεροί θεατές παρακολούθησαν τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden, τους Metallica, τους Melvins τους Foo Fighters, τον Ryan Adams, τον Jimmy Kimmel, τον Josh Homme, την Fiona Apple, την Brandi Carlile, την Miley Cyrus, τον Adam Levine, τον Ziggy Marley, τον Chris Stapleton και άλλους διαλεκτούς.
Την βραδιά «άνοιξαν» οι Melvins με ένα set 5 κομματιών –μεταξύ των οποίων και το "Spoonman" των Soundgarden- με τους Foo Fighters και τους Metallica να ακολουθούν.

Το αφιέρωμα στον μεγάλο frontman, ερμηνευτή και δημιουργό συνεχίστηκε με την εμφάνιση των Temple Of The Dog –στη διάρκεια τους set τους εμφανίστηκαν καλλιτέχνες όπως οι Stone Gossard, Brendan O'Brien, William DuVall, Jerry Cantrell, Josh Freese, Fiona Apple, Matt Cameron, Miley Cyrus, Brandi Carlile- και ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση των Soundgarden.

Την βραδιά έκλεισε το "Black Hole Sun" με την Brandi Carlile στα φωνητικά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!