Το James Taylor Quartet γκρουβάρει στην Αθήνα!

Ο James Taylor θεωρείται, κατά το BBC «ο μεγαλύτερος βιρτουόζος του hammond, τουλάχιστον από αυτή την πλευρά του Ατλαντικού».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Από τις περιπτώσεις μουσικών σχημάτων που η σχέση τους με το αθηναϊκό κοινό είναι πασίγνωστη ακόμα και σε όσους δεν έχουν πάει σε κανένα live τους, οι James Taylor Quartet είναι και πάλι εδώ για να επιβεβαιώσουν αυτή την αμοιβαία αγάπη - και, φυσικά, για να τους δουν και όσοι δεν έχουν πάει σε κανένα live τους!

Αγαπημένα παιδιά του John Peel και του πιο υποψιασμένου, μουσικόφιλου κοινού της Βρετανίας, οι JTQ είναι ξακουστοί για τις ζωντανές εμφανίσεις τους που συνδυάζουν τη τζαζ με την dance μουσική και τον αυτοσχεδιασμό, φτάνοντας σε σχεδόν πανκ ξεσπάσματα. Από τα τέλη των 80s μέχρι τα acid jazz 90s και την επιστροφή στις φανκ ρίζες των 00s, το κουαρτέτο δεν σταμάτησε ποτέ να περιοδεύει και να τζαμάρει, είτε με αυτό το όνομα είτε ως New Jersey Kings, το alter ego της πιο «ακατέργαστης» εκδοχής τους.

Η δισκογραφία τους είναι εκτενέστατη και οι ίδιοι συνώνυμο του κούλνες, με τον James Taylor να θεωρείται, κατά τον Craig Charles του BBC «ο μεγαλύτερος βιρτουόζος του hammond, τουλάχιστον από αυτή την πλευρά του Ατλαντικού»: με συνεργασίες που περιλαμβάνουν ονόματα όπως αυτά των U2, Manic Street Preachers, Tom Jones, Rose Windross (Soul II Soul), Alison Limerick κλπ., σχεδόν κλασικές φρενήρεις διασκευές σε εμβληματικά τραγούδια και τη σύνθεση του soundtrack για το Austin Powers, οι μουσικές ενασχολήσεις των JTQ είναι πολυσχιδείς και δεν τους λείπει η ποικιλία.

Info:


Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου
Gagarin 205, Λιοσίων 205
Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 17€ περιορισμένη προπώληση, 20€ προπώληση, 23€ ταμείο
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή)
JAME TAYLOR QUARTET

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!