Το 7o Matala Beach Festival με Πουλικάκο & Βιτάλη

(VIDEO & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) Σπουδαίοι καλλιτέχνες, κλασικοί και νεότεροι, από όλα τα μήκη και πλάτη του τραγουδιού στο 7o Matala Beach Festival.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η συμμετοχή του Δημήτρη Πουλικάκου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο 7ο Matala Beach Festival καθώς ο γερόλυκος ρόκερ ήταν εκεί στο ξεκίνημα του μύθου… Αυτή τη φορά θα εμφανιστεί μαζί με τους Magic de Spell στην πρεμιέρα του φεστιβάλ, εκπροσωπώντας την παλιά φρουρά που μαζί με τους νεότερους Toni Sfinos, Angelika Dusk, Λεωνίδα Μπαλάφα, Locomondo, αλλά και την Ελένη Βιτάλη με τον Νίκο Ζιώγαλα, θα δώσουν τις σημερινές πινελιές, το τριήμερο 16, 17 και 18 Ιουνίου, στη θρυλική παραλία δίπλα στις σπηλιές που κάποτε μάζευαν χίπις απ’ όλο τον κόσμο!

Ο Πουλικάκος μιλά για τα Μάταλα

Με ελεύθερη είσοδο και πάλι για 7η συνεχόμενη χρονιά λοιπόν, ο θεσμός που καθιερώθηκε από την αγάπη του κόσμου, το Matala Beach Festival, υπόσχεται ξανά στιγμές μοναδικές, στιγμές μαγείας και ξεγνοιασιάς, στιγμές από εκείνη τη δεκαετία όπου κάτω από το ουρανό των Ματάλων έζησαν ελεύθερα τα «παιδιά των λουλουδιών».

Το Matala Beach Festival είναι ένα από τα πλέον μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης με δωρεάν είσοδο, όπου συνδυάζει τη διασκέδαση με την χαλάρωση και παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως ηλικίας να ξεφύγει από το στρες της καθημερινότητας και να απολαύσει ένα τριήμερο γεμάτο μουσική, χορό αλλά και πολλές δραστηριότητες, δίπλα στην περίφημη παραλία με τις σπηλιές.

Tonis Sfinos @ Μάταλα 2013

Για άλλη μια χρονιά, η κεντρική σκηνή του φεστιβάλ θα γεμίσει με ταλαντούχα συγκροτήματα και κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής και ξένης μουσικής ενώ ακόμη ένα stage θα υπάρχει παράλληλα στην πλατεία του χωριού!

Η είσοδος για τις όλες τις συναυλίες και τις δραστηριότητες θα είναι όπως πάντα δωρεάν. Επίσης μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του φεστιβάλ, την Κυριακή 11 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Matala Street Painting όπου ντόπιοι και επισκέπτες χρωματίσουν τα γραφικά δρομάκια του χωριού, δίνοντας το έναυσμα για τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν.
MATALA 2.jpg

Το πρόγραμμα των συναυλιών:


Παρασκευή 16/06

Alone Together
Kamp
Ex Girlfriend’s Perfume
Magic De Spell
Δημήτρης Πουλικάκος
Locomondo
MATALA 9.jpg
Σάββατο 17/06

Mighty Mezz
Jo & The Dimplers
Riders on The Storm
Ελένη Βιτάλη
Νίκος Ζιώγαλας
MATALA 10.jpg
Κυριακή 18/06

Angelika Dusk
Sbaraquack
My Excuse
Λεωνίδας Μπαλάφας
Τonis Sfinos
Today is life, tomorrow never comes!
MATALA 1.jpg

Info:


Τοποθεσία: Μάταλα
Περιοχή: Δήμος Φαιστού - Κρήτη - Ελλάδα
Ημερομηνίες: 16, 17 & 18.6.2017
7o Matala Beach Festival -POSTER.jpg
Είσοδος Ελεύθερη για τις όλες τις συναυλίες και τις δραστηριότητες

Για περισσότερες πληροφορίες: www.matalabeachfestival.org
Facebook: https://www.facebook.com/matalabeachfestival/

Οι Χίπις στα Μάταλα 1965 - 70

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!