Την Κυριακή το Παζάρι Δίσκων στα Εξάρχεια

Εξάρχεια, υπόγειο, αλλά και πάνω χώρος, δυνατή μουσική, μπύρες, ροκ κατάσταση και το κυρίως μενού βινύλια!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/12/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Για όσους ψάχνονται με τις μουσικές είναι παράδοση την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα να ψάχνουν δίσκους στο «An Club», που και αυτή τη φορά θα λειτουργήσει ως παζάρι σε δύο χώρους, πάνω και κάτω.


Το καθιερωμένο ετήσιο Παζάρι Δίσκων του «An Club», στα Εξάρχεια, θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου με συμμετοχές δισκάδικων, ιδιωτών και ανεξάρτητων εταιριών που θα βρίσκονται στον χώρο του «Αν» και θα πουλούν βινύλια, από όλα τα ρεύματα όπως rock, pop, soul, heavy, punk, 60’s, 70’s, 80’s surf και garage, σπάνια βινύλια, καινούργια και μεταχειρισμένα, μπλουζάκια με στάμπες γνωστών συγκροτημάτων, μέχρι και αφίσες αγαπημένων καλλιτεχνών, σε τιμές ευκαιρίας.

Ζεστός καφές και δροσερή μπύρα θα ρέουν άφθονα και θα προσφέρονται με το εισιτήριο της εισόδου.

Στο γιορτινό αυτό παζάρι δίσκων, θα στηθεί για πρώτη φορά αναδρομική έκθεση μεταξοτυπίας με αφίσες από συναυλίες των τελευταίων χρόνων. Η Fuzz ink. μαζί με τους HeartBomb Custom Screenprints και τον Tind θα εκθέσουν τις σημαντικότερες μουσικές αφίσες που πέρασαν από τα χέρια τους από το 2010 και μετά.

Θα παρουσιαστούν έργα των:


Indyvisuals, Petros Voulgaris / Design, Illustration & Screenprinting, Ink & Destroy, A.D. Visions, Bassment Rats, Viral Graphics, Luigi Chocorello, Admc07, Κωστής Κοκ.

Info:


An Club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, από τις 11 το πρωί.

Είσοδος 3 ευρώ, συμπεριλαμβάνεται καφές ή μπύρα

Κείμενο - φωτογραφίες: Γιάννης Αλεξίου
An Poster bazaar.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!