Tiësto και Tyga στην Πλατεία Νερού

8 και 9 Ιουλίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
01/07/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Tiësto, και ο σούπερσταρ της διεθνούς ραπ σκηνής Tyga, θα είναι oι δυο μεγάλοι headliners του φετινού, διήμερου Primer Music Festival, Παρασκευή & Σάββατο 8-9 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού!

Ο Tiësto είναι σίγουρα ο πιο γνωστός και επιτυχημένος DJ – Μουσικός Παραγωγός στην ιστορία, αφού έχει ψηφιστεί επανειλημμένα ως ο καλύτερος DJ του κόσμου. Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας του καλλιτέχνη με την ικανότητά του να δημιουργεί διαρκώς mega-hits σε διάφορα είδη της ηλεκτρονικής μουσικής, τον κάνει τόσο ξεχωριστό.

Έχει κερδίσει κάθε βραβείο που υπάρχει στη βιομηχανία της μουσικής: Grammy, MTV Music Award, World Music Award, Mixmag Award, DJ Award και πολλά άλλα. Στην ετήσια ψηφοφορία του DJ Mag για τον Καλύτερο DJ του πλανήτη, ήταν νο1 από το 2002 ως το 2004, στην πρώτη τριάδα επί 10 χρόνια και στην πρώτη δεκάδα επί 18 χρόνια! To περιοδικό Rolling Stone τον ανακήρυξε το 2012 ως το διασημότερο DJ όλων των εποχών.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, ο Tiësto έπαιξε ζωντανά στην Τελετή Έναρξης κατά την είσοδο των αθλητών στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετατρέποντας την καθιερωμένη παρέλαση των αποστολών σε ένα δίωρο πάρτι. Υπήρξε ο πρώτος DJ που συμμετείχε στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου και η εμφάνισή του αυτή έφερε την ηλεκτρονική dance μουσική σε επαφή με δισεκατομμύρια ανθρώπους, ανοίγοντας το δρόμο και για άλλους DJs σε επόμενες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Τα κομμάτια που παρουσίασε επί σκηνής κυκλοφόρησαν σε άλμπουμ με τον τίτλο “Parade of The Athletes”, το οποίο έγινε χρυσό στην Ελλάδα!

tiesto primer music festival

Από το 2000 επηρεάζει την παγκόσμια σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής, συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά είδη και κατορθώνει να παραμένει επίκαιρος, δίνοντας μας ένα μεγάλο hit σχεδόν κάθε χρόνο: 2021 “Don't Be Shy”, 2020 “Business”, 2019 “Ritual” και “God Is A Dancer”, 2018 “Jackie Chan”, 2017 “Boom”, 2015 “Chemicals”, 2014 “Wasted”, 2013 “Red Lights” και πολλά άλλα!

Το Σάββατο 9 Ιουλίου ο Ολλανδός superstar θα βρεθεί στη σκηνή του PRIMER 2022 για να παρουσιάσει το εντυπωσιακό, state of the art οπτικοακουστικό θέαμά του, στη μεγαλύτερη dance ημέρα του καλοκαιριού! Μαζί του ο ανερχόμενος DJ και παραγωγός Sonny Fodera, ο Jan Blomqvist, επινοητής της συναυλιακής Techno, και οι Agent Greg, Playmen.

Το Primer Music Festival είναι η απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία! Ένα υπερθέαμα που ενώνει όλους τους λάτρεις της χορευτικής μουσικής! Παρασκευή & Σάββατο 8-9 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού!

Line up - 8 Ιουλίου:
Tyga
Sin Boy & Rina
Display with FY

Line up - 9 Ιουλίου:
Tiësto
Sonny Fodera
Jan Blomqvist

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!