Τι θα γίνει με τις χθεσινές συναυλίες που ακυρώθηκαν

(UPDATE) Οι ανακοινώσεις των διοργανωτριών εταιρειών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η βροχή δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 συναυλίες. Έτσι λοιπόν, κάποιες απ’ αυτές ακυρώνονται, ενώ άλλες μεταφέρονται σε νέα ημερομηνία. Ως στιγμής ενημερωθήκαμε και σας μεταφέρουμε τα εξής:

Οι ανακοινώσεις των υπευθύνων:


Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Γιάννης Ζουγανέλης στο Θέατρο Βράχων

Δυστυχώς όλες οι προγνώσεις για τις καιρικές συνθήκες μας διέψευσαν. Η συναυλία, που όλοι μαζί με τους συνεργάτες μας προσπαθήσαμε να πραγματοποιηθεί, δεν ήταν δυνατόν. Σας ταλαιπωρήσαμε και σας ζητάμε ειλικρινά συγνώμη για όλο αυτό που περάσατε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να λύσουμε για μία τελευταία φορά με τον «Βασίλη & Γιάννη».

Όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια θα σας γίνει επιστροφή των χρημάτων σας με τους εξής τρόπους.

• Με πιστωτική κάρτα: άμεσα μεταφορά του αντίτιμου του εισιτηρίου σας στην πιστωτική σας κάρτα.

• Με μετρητά: Μπορείτε να στείλετε τα εξής στοιχεία στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
α) αριθμό παραγγελίας που αναγράφετε στο εισιτήριο σας και την συνολική αξία της παραγγελίας σας
β)το ΙΒΑΝ του τραπεζικού σας λογαριασμού, την τράπεζα σας και τον νόμιμο δικαιούχο του λογαριασμού.

• Με μετρητά: από τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής Stray Music, στη διεύθυνση Ηλία Ηλιού 47 στον Νέο Κόσμο, ΤΚ 11743, 2ος όροφος, τηλ 2109024100 από αύριο Πέμπτη 22/9/16 ως και την Παρασκευή 30/9/16 από τις 10:00 ως τις 16:00 τις καθημερινές.

Σας ζητάμε ειλικρινά συγνώμη για όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Για την Stray Music
Πατσέλας Ελισσαίος

Lara Fabian στο ΟΑΚΑ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η σημερινή συναυλία της Lara Fabian στο γήπεδο τέννις του ΟΑΚΑ, δυστυχώς ακυρώνεται. Με προσωπικό της μήνυμα προς το κοινό η Lara Fabian εξέφρασε την λύπη της και την επιθυμία της να επιστρέψει σύντομα στην Αθήνα. Η διοργανώτρια εταιρία, όσο διερευνά την δυνατότητα νέας ημερομηνίας, αποφάσισε να προχωρήσει στην εξαργύρωση των εισιτηρίων που είχαν αγοραστεί για την 21η Σεπτεμβρίου. Θα υπάρξει ανακοίνωση και ενημέρωση από τα ΜΜΕ και τις σελίδες της εταιρίας για τις λεπτομέρειες της εξαργύρωσης.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης

Η συναυλία του Παναγιώτη Μάργαρη, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, αναβλήθηκε λόγω βροχής και θα δοθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής».

Η Σοφία Παπάζογλου στα Βριλήσσια

Δυστυχώς η βροχή δεν μας επέτρεψε να παίξουμε κι έτσι ή συναυλία μεταφέρεται για την Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη, στον ίδιο χώρο «Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!