Τι θ’ ακούσουμε φέτος το χειμώνα

Τα «έντεχνα» & λαϊκά σχήματα που ξεκινούν σιγά - σιγά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Χειμώνας προ των πυλών κι ένα μάλλον βαρύ φθινόπωρο, αυτό που διανύουμε, αν κρίνουμε από τα καιρικά φαινόμενα που οδήγησαν στην ακύρωση ή αναβολή αρκετών συναυλιών το προηγούμενο διάστημα.

Όμως, οι μουσικές σκηνές και άλλοι χώροι διασκεδάσεως ή/και ψυχαγωγίας ετοιμάζονται να μπουν σε λειτουργία, ώστε να μπει και «το νερό στ’ αυλάκι», για όσους προτιμούμε τους κλειστούς χώρους.

Ως τώρα κι εκτός απροόπτου, τα νέα που φτάσανε στ’ αυτιά μας για όσους φιλοδοξούν να το πάνε σαιζόν, έχουν ως εξής:

Ο Γιάννης Πάριος συμπράττει πρώτη φορά με τη Γλυκερία στο Baraonda, αρχής γενομένης κατά τα τέλη του μήνα. Η Μαρινέλλα & ο Κώστας Μακεδόνας ξεκινούν από Θεσσαλονίκη & Πύλη Αξιού στις 10 Οκτωβρίου, ενώ αργότερα θα κατέβουν και στην Αθήνα, στο Διογένης Studio. Μαζί τους οι Έλενα Παπαρίζου, αδελφοί Τσαχουρίδη και Ήβη Αδάμου.

Ο Γιάννης Κότσιρας θα συναντηθεί ξανά, μετά από πολλά χρόνια με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Ακτή Πειραιώς από 3 Νοεμβρίου, ενώ ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα εμφανίζονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Η Ελένη Βιτάλη θα συμπράξει με τη Βιολέτα Ίκαρη στο Ίλιον Plus, ενώ το «Άλσος» ανοίγει και πάλι με τον Διονύση Σαββόπουλο στις 22 Νοεμβρίου.

Το Περιβόλι τ’ Ουρανού συνεχίζει και φέτος με το ίδιο σχήμα, καθώς ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει: Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου & Ασπασία Στρατηγού. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή - Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι! Το Πετρογκάζι φιλοξενεί «Το μπαράκι του Μάριου», μια μουσικοθεατρική παράσταση με τους Χρήστο Παπαδόπουλο, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Παύλο Χαϊκάλη, Τάνια Τρύπη & Θάνο Κοντογιώργη από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο, ενώ οι Διαδρομές υποδέχονται και φέτος τη Μαρία Σουλτάτου, με τον Θοδωρή Μέρμηγκα και τη Μαρία Ψειροπούλου, από 6 Οκτωβρίου.

Αυτά, μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!