Τι σχεδιάζουν φέτος οι Απροσάρμοστοι για τον Παύλο

Εδώ και δυόμιση δεκαετίες οι Απροσάρμοστοι Κυριάκος Δαρίβας, Οδυσσέας Γαλανάκης και Αλέκος Αράπης τιμούν τη μνήμη του Παύλου Σιδηρόπουλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Απροσάρμοστοι λοιπόν τιμούν την μνήμη του Παύλου Σιδηρόπουλου που έφυγε στις 8 Δεκεμβρίου του 1990, παίζοντας με την ψυχή τους σαν είναι μαζί τους ο «Πρίγκιπας της Ροκ» και σαν να είναι η τελευταία φορά.

Αυτό θα κάνουν και φέτος το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο «Κύτταρο».

Οι βραδιές για τον Παύλο είναι πάντα sold - out και αυτό αναμένεται και τώρα. Γεμάτες από κόσμο βραδιές, κυρίως από νέα παιδιά που διψούν να δουν την μπάντα που έπαιζε και δημιουργούσε μαζί τους ο Παύλος και όσοι δεν πρόλαβαν να τον δουν live, αλλά και δεν χόρτασαν να τον δουν όσες φορές θα ήθελαν. Η αλήθεια είναι πώς κι εμείς που τον είδαμε τόσες και τόσες φορές δεν τον χορτάσαμε.

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι αλλάζουν μέσα στα χρόνια και δεν μπορούν πάντα να συμβαδίζουν με τους συνοδοιπόρους τους έστω κι αν τους δένουν ισχυρά δεσμά φιλίας. Σε όλους μας συμβαίνει αυτό.

Οι Απροσάρμοστοι έμειναν ασυμβίβαστοι στο χρόνο όπως πρέπει να είναι οι ρόκερς με πολλά χιλιόμετρα πίσω τους σε δύσκολες συνθήκες και επέμεναν να παίζουν Παύλο Σιδηρόπουλο σε χαμηλούς τόνους σεβόμενοι την μνήμη του. Οι εμφανίσεις τους είναι δυσανάλογες της ζήτησης που έχουν και το έχουν χειριστεί όπως πρέπει. Δεν έπαιζαν παντού, μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και ήταν παρόντες πάντα στο μεγάλο ραντεβού του Δεκεμβρίου με τους πιστούς φίλους του Παύλου.

Αυτή τη φορά τι σχεδιάζουν οι Απροσάρμοστοι; Ίσως να δώσουν βήμα σε όσους μουσικούς θα ήθελαν να βρεθούν έστω για μια στιγμή μαζί τους στην σκηνή και να τραγουδήσουν μαζί με τον κόσμο τα τραγούδια του Παύλου. Τα διαχρονικά αυτά τραγούδια που αγαπήθηκαν τόσο για τους στίχους, όσο και για την μουσική τους. Η μουσική αυτή έχει την σφραγίδα των Απροσάρμοστων. Ένα όνομα όχι τυχαίο, που θα το έλεγε κανείς στάση ζωής. Τρεις μουσικοί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, από εκείνους που αποφεύγουν τα τηλεοπτικά κανάλια να τους καλούν γιατί απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους. Απροσάρμοστοι σε όσα θεωρεί φυσιολογικά η κοινωνία και η μάζα, αλλά για όσους έχουν τη ροκιά μέσα τους όπως οι Απροσάρμοστοι είναι φυσιολογικό γι’ αυτούς ότι απεχθάνεται το σύστημα. Μια ζωή «Απροσάρμοστοι» αλλά εντελώς κανονικοί στα μάτια όσων θυμούνται τον Παύλο έως σήμερα. Κανείς τους δεν ξέφυγε, έστω για λίγο, από αυτή την πορεία, γι’ αυτό και το κοινό τους θέλει να υπάρχουν, παίρνει δύναμη από τους μουσικούς αυτούς που δεν έχουν δώσει τραγούδια τους για να κάνουν επιτυχία οι «αστέρες» της εκάστοτε εποχής για τα φράγκα, γιατί το λέει η καρδιά τους να είναι Απροσάρμοστοι.

Info:


Που: Κύτταρο (Ηπείρου 48 κι Αχαρνών, πληροφορίες: 210.8224134)

Πότε: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Οι πόρτες ανοίγουν: 10 μ.μ.

Είσοδος: 10 ευρώ

PAVLOS - KYTTARO 2.12.17.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!