Θόδωρος Αγγελόπουλος – 1 χρόνο μετά!

(VIDEO) Από 24 έως 30 Ιανουαρίου, 15 ταινίες του επαναπροβάλλονται στους κινηματογράφους. Στις 24 του Γενάρη συμπληρώνεται 1 χρόνος από τον…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

πρόωρο και άδικο χαμό του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Όπως είναι γνωστό ο διακεκριμένος σκηνοθέτης «έφυγε» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας του «Η άλλη θάλασσα». Ιδανικός τρόπος για να τιμηθεί η μνήμη του σπουδαίους και διεθνούς φήμης κινηματογραφιστή.
Συγκεκριμένα στις αθηναϊκές αίθουσες «Δαναός», «Ατλαντίς», «Νανά», «Μικρόκοσμος», «Ταινιοθήκη Λαΐς», «Τιτάνια», «Cine Παράδεισος», «Cazarte», «Πτι Παλαί» και στο Γαλλικό Ινστιτούτο, καθώς και στα «Ster» της Θεσσαλονίκης και το «Χατζηγιάννειο» της Λάρισας θα προβληθούν τα έργα του Αγγελόπουλου, «Αναπαράσταση», «Μέρες του ‘36», «Ο θίασος», «Οι κυνηγοί», «Ο Μεγαλέξανδρος», «Ταξίδι στα Κύθηρα», «Ο Μελισσοκόμος», «Τοπίο στην ομίχλη», «Το μετέωρο βήμα του πελαργού», «Το βλέμμα του Οδυσσέα», «Μια αιωνιότητα και μια μέρα», «Το λιβάδι που δακρύζει» και «Η σκόνη του χρόνου», καθώς και οι μικρού μήκους «Η εκμπομπή» και «Αθήνα, επιστροφή στην Ακρόπολη».
Δημιουργίες που παραμένουν επίκαιρες και κλασικές, μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται η ιδιαίτερη τέχνη και τεχνική ενός χαρισματικού καλλιτέχνη που δημιούργησε «σχολή».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!