«The Kavafis project» με Νταλάρα και Καρόζα στους 100,6 fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) O Αλέξανδρος Καρόζας και ο Γιώργος Νταλάρας συνομίλησαν με τον Θανάση Γιώγλου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης (100,6 fm).
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
31/10/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Το έργο του Αλέξανδρου Καρόζα «Καβάφης» με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος. Η μεγάλη παράσταση που παρουσιάστηκε ήδη στα θέατρα της Βιέννης, του Μονάχου και της Κωνσταντινούπολης και κυκλοφορεί ήδη σε cd στη Γερμανία, θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 9μμ. Το Γιώργο Νταλάρα θα πλαισιώσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Κουντούρη.


Με αυτή την αφορμή την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης Fm 100,6, ήταν ο συνθέτης Αλέξανδρος Καρόζας, με τον οποίον συνομιλήσαμε για αυτή την μεγαλόπνοη παραγωγή… Στην κουβέντα συμμετείχε τηλεφωνικά και ο ερμηνευτής του έργου Γιώργος Νταλάρας, που, εκτός από τα σχετικά με τη συναυλία της Θεσσαλονίκης, σχολίασε και το θέμα της απαγόρευσης ενός αντιστασιακού τραγουδιού του Μπαγιαντέρα από διευθυντή γυμνασίου της Ηλείας.


Δυο τυχεροί ακροατές κέρδισαν από ένα cd με τη ζωντανή ηχογράφηση του έργου «Καβάφης» (Γεωργία Κόλλια και Μάριος Πολίτης) ενώ άλλοι δύο από μία πρόσκληση για τη συναυλία της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη (Αναστασία Κοσμίδου και Διογένης Δημητρακόπουλος).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και να εκφράσουν μουσικές επιθυμίες, τόσο στη διάρκεια της εκπομπής, όσο και πριν ή μετά, μέσω της «ομάδας» αλλά και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο», αλλά και της προσωπικής μου σελίδας στο facebook. Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 10 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συχνότητα έχει παραχωρηθεί από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες οι οποίοι προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά…

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!