Θα γίνει ή δεν θα γίνει η συναυλία του Ρέμου… λόγω Κεμάλ!

Δημοσιεύματα κάνουν λόγω για ακύρωση ενώ η επίσημη σελίδα του Αντώνη Ρέμου έχει αντίθετη άποψη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/09/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσιεύματα στο sport24.gr που αναπαράγουν άλλα αντίστοιχα, όπως αυτό του espressonews.gr, γράφουν πως ακυρώνεται συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Νέα Υόρκη. Την ίδια ώρα στην επίσημη σελίδα του καλλιτέχνη δηλώνεται πως η εκδήλωση θα γίνει κανονικά.

Οι εξηγήσεις του Αντώνη Ρέμου για τις «παρεξηγημένες» δηλώσεις του στη «Hurriyet» και την σχετικά με τον Κεμάλ Ατατούρκ, προβλημάτισαν τους διοργανωτές της συναυλίας του τραγουδιστή στη Νέα Υόρκη… Συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί την 28η Οκτωβρίου ανήμερα της εθνικής μας επετείου, στο ιστορικό κτίριο Town Hall, χωρητικότητας 1.500 ατόμων, στην καρδιά της αμερικανικής μητρόπολης, μεγάλη εορταστική εκδήλωση. Μάλιστα έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων με το κόστος τους να κυμαίνεται μεταξύ 59 και 119 δολαρίων, ανάλογα με τη θέση.
remossprot
Η αναταραχή που προκλήθηκε από της δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου -με αποκορύφωμα την απαίτηση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού αντί συγγνώμης να δοθεί μια συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα παραχωρηθούν για την «έκδοση σχετικών με την Ποντιακή Γενοκτονία εργασιών»- οδήγησαν σύμφωνα με δημοσιεύματα τους διοργανωτές της Νέας Υόρκης στην ματαίωσης της εκδήλωσής.

Όπως όμως αναφέραμε, απ’ την σελίδα του Αντώνη Ρέμου, υπάρχει χτεσινή σχετική τοποθέτηση που αναφέρει πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία βάση. Θα δείξει!
remos

Πηγή: espressonews.gr, sport24.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!