Temptations : 60η επέτειος με περιοδείες και εορτασμούς

Είναι ένα διαμάντι ορόσημο για μία από τις εμβληματικές μουσικές πράξεις του Ντιτρόιτ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Temptations το καμάρι του Ντιτρόιτ, ανακοίνωσαν τον εορτασμό για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή τους, μια επέτειος που θα περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων, όπως δισκογραφικές κυκλοφορίες, μια σειρά βίντεο και ένα live reunion με τα εναπομείναντα μέλη τους. Περισσότερα δραστηριότητες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Επιπλέον, το αναμνηστικό πετυχημένο σόου τους "Ain't Too Proud" έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στο Broadway στις 16 Οκτωβρίου, μαζί με το ντεμπούτο του στο Ντιτρόιτ στο Fisher Theatre τον Αύγουστο του 2022. Η πρεμιέρα του Ντιτρόιτ είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2020 αλλά καθυστέρησε εν μέσω της πανδημίας.

2018 A Capitol Fourth Broadcast/ PBS - The Temptations

Ήταν πριν από 60 χρόνια, Σάββατο του 1961, που οι Otis Williams, Paul Williams, Eddie Kendricks, Melvin Franklin και Elbridge Bryant υπέγραψαν συμφωνία με τους Berry Gordy και την Motown Records, δύο μήνες μετά την ακρόαση τους για την ετικέτα ως Elgins.

Μέχρι το 1964, με τον Ντέιβιντ Ράφιν πια στη σύνθεσή τους, οι Temptations κυκλοφόρησαν το πρωτοποριακό και πετυχημένο σινγκλ "The Way You Do the Things You Do", πυροδοτώντας μια μακρά και δυναμική διαδρομή που περιελάμβανε μερικές από τις πιο αξέχαστες επιτυχίες του 20ου αιώνα: "My Girl," "Get Ready," "I Wish it Would Rain," "Just My Imagination," "Papa Was a Rollin' Stone" και αρκετές ακόμη.

Ο Otis Williams, το μοναδικό μέλος του αρχικού γκρουπ, δήλωσε ότι η επίτευξη του εορτασμού της 60ης επετείου "δεν ήταν εύκολη”, αλλά αισθάνεται ευλογημένος που μοιράστηκε το ταξίδι με τους θαυμαστές και τους συναδέλφους του στους Tempts όλες αυτές τις δεκαετίες.
Temptations old photo
“Το να είσαι ο τελευταίος που ξεχωρίζει από τα κλασικά lineup μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά ξέρω ότι ο Θεός με άφησε εδώ για έναν λόγο, και αυτό ήταν να συνεχίσω να μοιράζομαι με νέες γενιές οπαδών, την υπέροχη μουσική που ξεκινήσαμε πίσω σε αυτό το διώροφο σπίτι στο Ντιτρόιτ, γνωστό ως Hitsville των ΗΠΑ " είπε ο Williams. "Η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα και ξέρω ότι η μουσική μας, όλα αυτά τα χρόνια έφερε στους ανθρώπους χαρά, άνεση και μερικές φορές ακόμη και ελπίδα. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτός ήταν ο μεγαλύτερος σκοπός μας στη γη."

Ο Ουίλιαμς είπε ότι σχεδιάζει να επιστρέψει στην σκηνή αυτό το καλοκαίρι με το γκρουπ, το οποίο σήμερα περιλαμβάνει τους Ρον Τάισον (ο πρώτος τενόρος τους από το 1983), Τέρυ Γουέικς, Γουίλι Γκρέιν Τζούνιορ και Μάριο Κορμπίνο.

Ο εορτασμός της 60ης επετείου, που θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2022, διοργανώνεται από τον Otis Williams και τον μάνατζερ των Temptations, Shelly Berger, σε συνεργασία με την Motown και την Universal Music Enterprises (UME).
Otis Williams the last Tempt
«Η εξέλιξη των Temptations κατά τον 20ο και τον 21ο αιώνα είναι μια από τις μεγαλύτερες αμερικανικές μουσικές ιστορίες της γενιάς μας», διάβασε μια δήλωση του προέδρου του UME Bruce Resnikoff. "Είναι από τους πιο θρυλικούς καλλιτέχνες της επιχείρησης και η άνοδος τους σε σούπερ σταρ ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες και άλλαξε την πορεία της μουσικής ιστορίας, εδώ και σε όλο τον κόσμο. Είναι τεράστια τιμή να αναγνωρίζουμε όχι μόνο την κληρονομιά, την τέχνη και την καλλιτεχνική ομάδα του συγκροτήματος. Το διακεκριμένο κατάλογο μουσικής τους, αλλά και το μοναδικό μέλος του κλασικού συγκροτήματος, Otis Williams, που συνεχίζει την παράδοση των Tempts για τους θαυμαστές του σήμερα"
*Οι πληροφορίες είναι από το Detroit Free Press

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!