Τα «Θαλασσινά Παλάτια» για δύο ακόμη παραστάσεις στον Πειραιά

Τα «Θαλασσινά Παλάτια» του Γιώργου Νταλάρα και του Βαγγέλη Κορακάκη για ένα ακόμη διήμερο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Νταλάρας συναντά τον Βαγγέλη Κορακάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 13 και 14 Μαρτίου γιατί το καλό λαϊκό τραγούδι συνεχίζει το δρόμο του…

Η επιτυχία συνεχίζεται


Η εξαιρετική όσο και επιτυχημένη μουσική συνάντηση του Γιώργου Νταλάρα με τον Βαγγέλη Κορακάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (6 και 7/3) με τα Θαλασσινά Παλάτια τους, συνεχίζεται για δύο ακόμη ημέρες, Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Μαρτίου.

Με πρωταγωνιστές το καλό λαϊκό τραγούδι, την άψογη επιλογή ρεπερτορίου και τη δυναμική ερμηνευτική και σκηνική παρουσία του Γιώργου Νταλάρα, του Βαγγέλη Κορακάκη και όλων όσοι συμμετείχαν στις συναυλίες - Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ασπασία Στρατηγού, Βασίλης Κορακάκης - τα Θαλασσινά Παλάτια, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ταξίδεψαν το κοινό με τραγούδια από την προσωπική τους διαδρομή, αγαπημένα τραγούδια ελλήνων λαϊκών συνθετών και βέβαια επιτυχίες από τα Θαλασσινά Παλάτια, έναν δίσκο καρδιάς (Πρώτη δισκογραφική συνάντηση Νταλάρα & Κορακάκη που κυκλοφορεί από την εταιρία Ogdoo Music Group).

Κι αν χρειάζεται να σας αποκαλύψουμε κάτι, είναι στο β' μέρος της συναυλίας που η έκπληξη καραδοκεί… Όμοια με ζεστή παρέα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Κορακάκης και η ορχήστρα θυμούνται μεγάλες φωνές, μεγάλα τραγούδια. Επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη, του Γρηγόρη Μπιθικώτση και πολλών ακόμη μεγάλων συνθετών και ερμηνευτών, συνθέτουν το ρεπερτόριό τους προς μεγάλη απόλαυση των θεατών, οι οποίοι τραγουδούν μαζί τους.

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βαγγέλης Κορακάκης και οι συνεργάτες τους, με τα Θαλασσινά Παλάτια, έστησαν μια μεγάλη γιορτή η οποία θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαρτίου.

Υπενθυμίζουμε ότι στις συναυλίες συμμετέχει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του Βαγγέλη Κορακάκη όπως «Πάλι στη σκέψη της τρελής», η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Ασπασία Στρατηγού και φυσικά ο δεξιοτέχνης στο μπουζούκι, αλλά και καλός τραγουδιστής Βασίλης Κορακάκης, ο οποίος ξεχωρίζει με το ταλέντο του και την αγάπη του για την καλή μουσική.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (κοντραμπάσο), Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν) και Στράτος Σαμιώτης (κρουστά). Ο Βαγγέλης με τον Βασίλη Κορακάκη παίζουν μπουζούκι και ο Γιώργος Νταλάρας κιθάρα. Τον ήχο φρόντισαν ο Παντελής Γιατζιτζόγλου με τον Αντώνη Ζαχόπουλο και τους φωτισμούς ο Γιάννης Μανιατάκος.

Info:


Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Τιμές εισιτηρίων: A' ζώνη 30 €, Β ζώνη 25 €, Γ' ζώνη 20 €, Δ' ζώνη 15 €
Προπώληση: viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης, Media Markt, Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά - 2104143310

Διοργάνωση: Art tc live
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης & Κίκα Α. Ρόκα

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!