Τα Gabby Awards τιμούν τη Γλυκερία!

(VIDEO) To Greek America Foundation διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά τα Gabby Awards και τιμά -μεταξύ άλλων- την Ελληνίδα ερμηνεύτρια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα Gabby Awards 2017 που διοργανώνει το Greek America Foundation, τιμούν σημαίνουσες προσωπικότητες από διάφορους τομείς που «ενσαρκώνουν» τα ιδανικά του Ιδρύματος: εκπαίδευση, φιλανθρωπία, επιχειρηματικότητα, δημιουργικότητα, φιλότιμο και επιδίωξη αριστείας.

Η φετινή τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και θα τιμηθούν για την προσφορά τους επιφανείς Έλληνες της Αμερικής, εκπρόσωποι της μουσικής, του θεάτρου, της πολιτικής κ.α., αλλά θα απονεμηθούν και ειδικά βραβεία, όπως το Βραβείο Καλλιτεχνικών Επιτευγμάτων, που θα λάβει η Γλυκερία, μια τραγουδίστρια που «έχει εμφανιστεί μπροστά σε παγκόσμιο ακροατήριο, σε δεκάδες έθνη ανά τον κόσμο, μεταφέροντας πάντα το μήνυμα της ειρήνης και της αρμονίας μεταξύ των ανθρώπων, καθώς και τη φροντίδα για τη μουσική κληρονομιά της Ελλάδας».

Να σημειωθεί πως η Γλυκερία είχε εμφανιστεί ξανά στα Gabby Awards το 2009 και το 2011.

Καλεσμένη στο επίσημο after party, που θα διοργανωθεί στο ξενοδοχείο The Plaza μετά την απονομή, είναι η Άννα Βίσση, που θα τραγουδήσει live μαζί με τη μπάντα της.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τα ακαδημαϊκά και ανθρωπιστικά προγράμματα του Ιδρύματος, συμπεριλαμβανομένης και της βραβευμένης εκστρατείας «Πρόγραμμα Ελπίδα» για την Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα βραβεία εδώ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!