Συναυλία για τα 35 χρόνια του Ωδείου Τούμπας, αφιερωμένη στον Σταύρο Κουγιουμτζή

Ξεχωριστοί ερμηνευτές και μουσικοί για τα 35 χρόνια του Ωδείου Τούμπας Κ. Ματσίγκου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Ωδείο Τούμπας Κώστα Ματσίγκου (ένας θεσμός για την περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη), γιορτάζει 35 χρόνια λειτουργίας με μια μεγάλη συναυλία στο Βασιλικό θέατρο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου στις 7 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

Θα ακουστούν κομμάτια από το κλασικό αλλά και το μοντέρνο ρεπερτόριο, παραδοσιακά και λαϊκά και η συναυλία θα κλείσει με ένα αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένη η εκδήλωση.

Θα συμμετάσχουν σημαντικοί ερμηνευτές και μουσικοί μαζί με δασκάλους, απόφοιτους και συνεργάτες του Ωδείου. Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Ανδρέας Καρακότας, ο Δημήτρης Νικολούδης, το φωνητικό σύνολο Coro Antico, η Ορχήστρα «Σταύρος Κουγιουμτζής», το jazz μουσικό σύνολο «Wapango Ensemble», η Ορχήστρα Καθηγητών του Ωδείου «Sinfonietta» και οι σολίστες Φώτης Κουτσοθόδωρος και Κώστας Ματσίγκος στην κιθάρα, ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι, ο Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί και ο Αλέξης Στεφανίδης που θα παίξει ποντιακή λύρα.

Η παραγωγή και η διοργάνωση της εκδήλωσης είναι του Ωδείου Τούμπας Κώστα Ματσίγκου σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
afisa matsigkoy

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!