Συνάντηση μελών της ΕΥΕΔ στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη μεγάλη συνάντηση δημιουργών/δικαιούχων πνευματικών δικαιωμάτων, που διοργανώνεται στη Β. Ελλάδα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/02/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου και η Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων - ΕΥΕΔ, οργανώνουν συνάντηση με τα μέλη της ΕΥΕΔ, πνευματικούς δημιουργούς/δικαιούχους πνευματικών δικαιωμάτων από μουσικά έργα, που κατοικούν στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 5.00 μ.μ., στη μουσική σκηνή ΒΕΝΤΕΤΑ LIVE (Εθνικής Αμύνης 3, 54625 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 234973).

Σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι δημιουργοί-δικαιούχοι για όλες τις εξελίξεις, που αφορούν στη διαχείριση των δικαιωμάτων τους και για την πορεία της διαδικασίας ίδρυσης του νέου Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της ΕΥΕΔ.

Για τα θέματα αυτά θα ενημερώσουν, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημιουργών και θα ακούσουν τις προτάσεις τους, τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου Φοίβος Δεληβοριάς (Πρόεδρος), Άλκηστις Τσίκλου (εκπρόσωπος Warner Chappell Music Hellas, Αντιπρόεδρος), Μαίρη Φασουλάκη (Γραμματέας), Κώστας Καλδάρας (Μέλος) και Βιργινία Κόκιου (εκπρόσωπος Universal Music Publishing, Μέλος), καθώς και η Προσωρινή Διαχειρίστρια της ΕΥΕΔ Μαρία Βλάχου μαζί με στελέχη της ΕΥΕΔ.

Είναι η πρώτη μεγάλη συνάντηση δημιουργών/δικαιούχων πνευματικών δικαιωμάτων, που διοργανώνεται στη Β. Ελλάδα, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή για τα πνευματικά δικαιώματα και τη συλλογική διαχείριση στην Ελλάδα, όπου οι δημιουργοί ενημερώνονται, συναποφασίζουν μέσα από γόνιμο διάλογο για τα θέματά τους και συνδιαμορφώνουν προτάσεις και λύσεις για την αποτελεσματική διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων, με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης με τους χρήστες μουσικών έργων.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!