Survival – Το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών του Λονδίνου

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ VIDEO) Ως επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012 επιλέχθηκε το κομμάτι με τίτλο «Survival» του βρετανικού alternative rock συγκροτήματος Muse.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Το γκρουπ σχηματίστηκε το 1994 απ’ τους Matt Bellamy, Dominic Howard και Chris Wolstenholme. ‘Eχουν κυκλοφορήσει 5 studio albums, και έχουν πουλήσει συνολικά πάνω από 15 εκατομμύρια albums. Mεταξύ άλλων, έχουν κερδίσει 5 MTV Europe Music Awards, 5Q awards, 8 NME awards, 2 Brit awards, 4 Kerrang awards, είχαν 3 υποψηφιότητες για Grammy και μία για Mercury Music Prize. Το τελευταίο album The Resistanceήταν το τρίτο No 1 τους στην Αγγλία ενώ πήγε στην κορυφή 19 ακόμα χωρών.

Το Survivalθα παίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και την ώρα που οι αθλητές θα εισέρχονται στα γήπεδα, στην αρχή των τελετών απονομής και θα είναι το θέμα όλων των διεθνών τηλεοπτικών καλύψεων.

Ο Matt Bellamy δήλωσε πως ήταν τεράστια τιμή η επιλογή αυτή, καθώς έγραψε το κομμάτι ειδικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και εκφράζει «μια αίσθηση πεποίθησης και αποφασιστικότητας για τη νίκη».

Το νέο τους album THE 2ND LAWκυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο.

www.muse.mu

 

 

 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!