«Στουρνάρα & Πατησίων γωνία» με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Ο Θοδωρής Γκόνης κι ο Γιώργος Ανδρέου παρουσιάζουν ένα «χορταστικό» κομμάτι από την κοινή τους δημιουργική παραγωγή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά το ενδιαφέρον του κόσμου για την παράσταση «Στουρνάρα και Πατησίων γωνία» που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των «Θεατρικών Κύκλων East End» του Δήμου Καλαμαριάς, στις 13 Φεβρουαρίου και είναι ήδη sold out, αποφασίστηκε η επανάληψή της, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, με μοναδική αλλαγή την αντικατάσταση της Γιώτας Νέγκα από την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Το δελτίο τύπου:


Ο Θοδωρής Γκόνης (ένας Νότιος που θητεύει στο Βορρά) κι ο Γιώργος Ανδρέου (ένας Βόρειος που θητεύει στο Νότο) διατηρούν εδώ και χρόνια συνομιλία (δημόσια κι ιδιωτική) με καρπούς κείμενα, στίχους και μουσικές. Αποφάσισαν λοιπόν (επειδή το καλάθι βάρυνε) να δεχτούν μια πρόταση της Μαργαρίτας Μυτιληναίου και να παρουσιάσουν, μετά από το θέατρο «Άλφα Ιδέα», στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ένα χορταστικό κομμάτι από την κοινή τους δημιουργική παραγωγή.

Οκτώ θεατρικοί μονόλογοι και δεκατρία τραγούδια αποτελούν το υλικό της παράστασης «Στουρνάρα & Πατησίων γωνία».

Η Ελένη Κοκκίδου θα αναλάβει το βάρος τεσσάρων θεατρικών μονολόγων και δύο τραγουδιών. Η Μυρτώ Γκόνη δύο μονολόγων. Η Ελένη Τσαλιγοπούλου την ευθύνη των τραγουδιών, ενώ τους εναπομείναντες δύο θεατρικούς μονολόγους θα ερμηνεύσει επί σκηνής ο συγγραφέας των μονολόγων, ποιητής των στίχων της παράστασης και σκηνοθέτης της Θοδωρής Γκόνης. Ο συνθέτης των τραγουδιών και των ορχηστρικών μουσικών της παράστασης Γιώργος Ανδρέου θα παίξει πιάνο. Κοντά του στο τσέλο ο Μιχάλης Πορφύρης. Τον ήχο φροντίζει ο Παναγιώτης Πετρονικολός.

Info:


Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, ώρα 21.00
Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»
Στα πλαίσια των Θεατρικών Κύκλων East End του Δήμου Καλαμαριάς

Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ γενική είσοδος & 10 ευρώ φοιτητικό - ανέργων, Δωρεάν είσοδος σε Α.Μ.Ε.Α
Προπώληση εισιτηρίων: Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», Τ. 2310458591
Πληροφορίες- Κρατήσεις: Αρβανιτίδου Χρύσα, Τ. 2310-257218

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!