Στις πρόβες με Νικολόπουλο, Παπαδοπούλου, Διονυσίου & Ραλλία

(VIDEO & PHOTOS) Λίγο πριν το ξεκίνημα των εμφανίσεών τους στο Περιβόλι τ’ Ουρανού: Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου, Ραλλία Χρηστίδου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Καιρός για τραγούδι» στο Περιβόλι τ’ Ουρανού με τέσσερις ξεχωριστούς, με όλη τη σημασία της λέξης, καλλιτέχνες. Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου, Ραλλία Χρηστίδου, ένα ιδιαίτερο σχήμα που αναμένεται να προσφέρει ξεχωριστές συγκινήσεις.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος βετεράνος, αλλά πάντα αειθαλής και ενεργός μουσικοσυνθέτης που ακόμη και σήμερα δίνει το δικό του δυναμικό παρών στη δισκογραφία και την διασκέδαση. Θρυλικά τραγούδια που έγραψαν και γράφουν ιστορία φέρουν τη συνθετική του σφραγίδα. Δημιουργίες που χάρις τη μελωδική φλέβα του Νικολόπουλου σε συνδυασμό με τους στίχους σπουδαίων μαστόρων του λόγου και τις ερμηνείες κορυφαίων τραγουδιστών αποτελούν διαμάντια του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού: Υπάρχω, Νυχτερίδες κι αράχνες, Νταλίκες, Στων Αγγέλων τα μπουζούκια, Ξένος για σένανε κι εχθρός, Μία είναι η ουσία, Ο Σαλονικιός, Τα γκρίζα, Της καληνύχτας τα φιλιά, Αν πεθάνει μια αγάπη, Κάτσε καλά, Κάποια κάπου κάποτε, Βραδιάζει, Άιντε μάτια μου γλυκά, Ο τραγουδιστής, Εγώ θα σου μιλώ με τα τραγούδια μου, Παίξε Χρήστο επειγόντως, Η διαθήκη, Και φούμα φούμα, Το ποδήλατο, Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα, Το ποδήλατο, Ψίθυροι καρδιάς, Μη μου λες αντίο, Στο σταυροδρόμι και πόσα ακόμη…
perin01
Αλλά και οι πενιές του Νικολόπουλου έχουν το ειδικό βάρος του μεγάλου σολίστα και πρωταγωνιστή της τέχνης του.

Μαζί μια μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού η Πίτσα Παπαδοπούλου. Ανεπανάληπτη ερμηνεύτρια, από τις μονάκριβες και διαλεκτές, με ζηλευτή πορεία, μεγάλες συνεργασίες, ακριβά τραγούδια που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και τραγουδάμε.

Που πάει η αγάπη όταν φεύγει, Μη μιλάς, Θυσιάστηκα, Θα τα βροντήξω, Δε μας ένιωσε καρδιά μου, Όλοι οι δρόμοι είσαι εσύ, Θα κάνω ότι μου αρέσει, Μάνα μου, Μια ζωή το καλό παιδί, Τι αγάπη Θεέ μου, Δυο φορές και άλλα πολλά διαχρονικά στολίζουν την προσωπική της δισκογραφία. Ό,τι και να τραγουδήσει όμως η Πίτσα Παπαδοπούλου το σφραγίζει με το δικό της απαράμιλλο χρώμα: Και Στέλιο και Στράτο αλλά και Μάλαμα και Βαρδή και και και!
perin02
Ο Στέλιος Διονυσίου κουβαλάει ένα όνομα «βαρύ σαν ιστορία» που όμως το τιμάει με τον καλύτερο τρόπο. Ερμηνευτής υψηλών δυνατοτήτων με συναίσθημα και χαρακτήρα, σπουδαίες συνεργασίες, προσωπικές επιτυχίες και πιστούς θαυμαστές. Η θετική του αύρα πάνω στη σκηνή «γράφει» και σε αναγκάζει να σηκώσεις «ψηλά τα χέρια».
perin03
Η Ραλλία Χρηστίδου κινούμενη ταυτόχρονα σε σύγχρονες αλλά και κλασικές στράτες με την πληρότητα και τον δυναμισμό της έχει καταφέρει να διακριθεί εδώ και αρκετά χρόνια στο τοπίο του τραγουδιού μας. Λαμπερές συνεργασίες κοσμούν τη δισκογραφία της, αλλά και τις ζωντανές παραστάσεις της. Άλλωστε μιλάμε για μια απ’ τις καλύτερες τραγουδίστριες της γενιάς της που και σαν μουσικός αλλά και σαν δημιουργός ξέρει να ξεχωρίζει.
perin05
Το σχήμα πλαισιώνει η Αφροδίτη Χατζημηνά η οποία παίζει πιάνο και τραγουδάει. Τη μουσική επιμέλεια υπογράφει ο Νίκος Στρατηγός.

Στο Περιβόλι του Ουρανού, «Καιρός για τραγούδι».

Video: Web Music Radio - Video page

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!