Στην πρεμιέρα της παράστασης «Το τσίρκο μας στην πόλη σας» με τον Αναστασιάδη

(PHOTOS) Ο Δήμος Αναστασιάδης και η παρέα του ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο τις εμφανίσεις τους στο Βοτανικός Plus.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με χορευτές και ακροβάτες παρουσίασαν μια διαφορετική πρόταση, μια εναλλακτική μουσική παράσταση με πολλές εκπλήξεις και τίτλο «Το τσίρκο μας στην πόλη σας», που καταχειροκροτήθηκε από τους διάσημους και μη καλεσμένους, που γέμισαν το Βοτανικός Plus.

Ο Δήμος Αναστασιάδης, «ακροβάτης» κι αυτός στον υπέροχο κόσμο της μουσικής, επιλέγει τραγούδια όχι μόνο από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και τραγούδια αγαπημένα, του χτες και του σήμερα, ελληνικά και ξένα. Διασκευάζει, πειραματίζεται και προτείνει με το δικό του τρόπο, ενώ παρουσιάζει για πρώτη φορά και μερικά από τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Οι επιλογές του αντλήθηκαν τόσο από το προσωπικό του ρεπερτόριο, όσο και από τον πλούτο της ελληνικής μουσικής. «Συνομίλησε» με τον dj Πάνο Σουρούνη (Menta 88.0, Pepper 96.6) σε «παιχνιδιάρικες» διασκευές κομματιών του Βασίλη Τσιτσάνη, ξεσήκωσε με λαϊκές επιτυχίες, όπως τη «Ρόζα» του Θάνου Μικρούτσικου, αλλά και πoπ δικές του, όπως το «Ίδια μάτια», συγκίνησε με τον «Ακροβάτη» του Δημήτρη Αποστολάκη, αλλά και με το δικό του «Αν μ’ αγαπάς», παρέσυρε το κοινό σε ένα χαρούμενο ξεφάντωμα με τον «Ικαριώτικο», έδωσε ρυθμό στο κέφι με τη «Μαύρη θάλασσα» του Διονύση Σαββόπουλου, ενώ οι ακροβάτες άφησαν το δικό τους στίγμα σε μια παράσταση που συνδυάζει τη μουσική με το θέαμα, που «παντρεύει» τον ήχο με την εικόνα, αλλά και τις τέχνες μεταξύ τους.

Για άλλα τρία Σάββατα, ο Δήμος Αναστασιάδης, παρέα με τη Νικόλ Σαραβάκου η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με τη μελωδική φωνή της και το Νίκο Ζαδέ, που έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση, δημιουργούν ένα μουσικό θέαμα που κόβει την ανάσα, έχοντας στο πλευρό τους μια collectiva από τους καλύτερους ακροβάτες τσίρκου στην Ελλάδα!

Ενορχήστρωση: Γιώργος Ζαχαρίου
Σκηνοθετική επιμέλεια: Δημήτρης Μαλισσόβας
Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη
Σχεδιασμός φώτων: Αλέξανδρος Προδρόμου
Σκηνογραφία - ενδυματολογία: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου

Για άλλα τρία Σάββατα, 2, 9 & 16 Απριλίου 2016

Βοτανικός Plus
Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23), Βοτανικός

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3412622
Τιμή εισιτηρίου: ξεκινούν από 13 ευρώ.

Ώρα προσέλευσης: 22.30

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!