Στην Απανεμιά σμίγουν ο Καζαντζίδης με τον Μπιθικώτση!

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Παναγιώτη Στεργίου και τον ξεχωριστό ερμηνευτή Γιώργο Γιαννιώτη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Γιαννιώτης είναι ένας συλλέκτης, γνώστης και εραστής του καλού λαϊκού τραγουδιού. Διακοσμητής στο επάγγελμα, διαθέτει μια πλατιά συλλογή με δίσκους, ηχογραφήσεις, γκραβούρες, παλιά περιοδικά, ρεκλάμες, αντίκες και όχι μόνο.

Αλλά και ως δημιουργός και ερμηνευτής, κουβαλώντας όλο αυτό το ιδιαίτερο φορτίο στο dna του είναι ατμοσφαιρικός και εκφραστικός, με μια δική του προσωπικότητα.

Οι ζωντανές του παραστάσεις συνδυάζουν τη μυσταγωγία με την ψυχαγωγία. Η συνεργασία του με τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και συνθέτη Παναγιώτη Στεργίου γέννησε το δίσκο «Μη Φοβάσαι».

«Μη φοβάσαι» είναι και η κάρτα σύστασης του Γιαννιώτη που θα εμφανιστεί μαζί με τον Στεργίου στην ιστορική μπουάτ «Απανεμιά» την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ. Μαζί τους στην κιθάρα ο ωραίος παίκτης Νίκος Κανούργιος. Στην καμπάνα, ναι καλά ακούσατε, σε ρόλο έκπληξη ο μπουζουκίστας Δημήτρης Ρέππας.

Τίτλος της παράστασής τους: «Το παρελθόν είναι πάντα παρόν» κι αυτή τη φορά το αφιέρωμα κεντράρει και ενώνει το ρεπερτόριο του Στέλιου Καζαντζίδη με αυτό του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Η φωτογραφία πους σμίγει τους δύο καλλιτέχνες είναι αυθεντική και μετρά πολλά χρόνια. Άλλωστε Στεργίου και Γιαννιώτης μοιράζονται 40 χρόνια γνωριμίας.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Απανεμιά
Μνησικλέους & Θόλου 4, Πλάκα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3248580
Gianiotis.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!