Σταύρος Κυριακάκης & The 3 Amateurs στο The Zoo

Με αφορμή τον επερχόμενο δίσκο του «Τουγκουτουμπιτρου».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Σταύρος Κυριακάκης, γνωστός και ως Αραχτοπώλης των Κυθήρων, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική όταν άκουσε για πρώτη φορά στα δεκατρία του χρόνια τον Παύλο Σιδηρόπουλο.

Με βασική επιρροή τον Παύλο, τα blues και το σύνολο της ελληνικής ποιοτικής μουσικής άρχισε να παίζει με μπάντες σε μικρούς χώρους.

Αυτές οι μουσικές επιρροές του τον οδήγησαν στην ένωση ήχων από διαφορετικά είδη μουσικής και έτσι προέκυψαν οι πρώτες διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών.

Το καλοκαίρι του 2013 στα Κύθηρα, ως αποτέλεσμα μια υπέροχης μουσικής παρέας με τον Γιώτη Κιουρτσόγλου και τον Γιώργο Λιμάκη, αποφασίστηκε η μουσική σύμπραξη πάνω στις διασκευές του Σταύρου.

Στην πορεία ενώθηκε με τη συντροφιά και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος και έτσι προέκυψε η μπάντα «Σταύρος Κυριακάκης & The 3 Amateurs», αρχίζοντας εμφανίσεις στην Αθήνα, στα Κύθηρα και στην Κρήτη.

Αυτή η μουσική σύμπραξη αποτυπώθηκε και ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2019 με τίτλο «Τουγκουτουμπιτρου» από το Ogdoo Music Group. Προάγγελος αυτής της δουλειάς είναι το digital single «Ο Καϊξής», μια από τις πιο αγαπημένες διασκευές του Σταύρου με μπλουζ και σόουλ διάθεση.

Με αφορμή τον επερχόμενο δίσκο του «Τουγκουτουμπιτρου», δίνει μία μοναδική συναυλία στη μουσική σκηνή του Τhe ZOO, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου.

Σταύρος Κυριακάκης: Φωνή - Κιθάρα
Γιώργος Λιμάκης: Κιθάρα
Γιώτης Κιουρτσόγλου: Μπάσο
Καλλίστρατος Δρακόπουλος: Drums

Info:


Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος 10€
Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 8€

The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 21 0674 5375

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!