Staraoke: οι Ιταλοί τραγουδούν Karaoke από … τα άστρα

Τραγουδούν το «Scatola» της Laura Pausini με το βλέμμα στον ουρανό
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/05/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Laura Pausini είναι μία 48χρονη Ιταλίδα τραγουδίστρια, η οποία έγινε διάσημη το 1993 όταν κέρδισε ως νεοεμφανιζόμενη στο Φεστιβάλ του Sanremo, με το ντεμπούτο single της «La Solitudine».

Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 20 album, θεωρείται μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της Ιταλίας, είναι η πρώτη Ιταλίδα τραγουδίστρια που έχει βραβευτεί με Grammy και το τραγούδι της «Io si (Seen)» από την ταινία «The Life Ahead» είναι το πρώτο ιταλικό τραγούδι που έχει αποσπάσει Golden Globe Award.

Ανάμεσα στις πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές εμφανίσεις της περιλαμβάνονται η συμμετοχή της στο Ισπανικό και στο Μεξικάνικο «The Voice» ως coach και ως κριτής στο Ισπανικό «X-Factor», ενώ συμμετείχε και ως συμπαρουσιάστρια στην Eurovision 2022 στην Ιταλική τηλεοπτική παρουσίαση του διαγωνισμού.

Νωρίτερα μέσα στο 2022, η Laura Pausini, κυκλοφόρησε μία ταινία με τίτλο «Laura Pausini - Piacere di conoscerti», (στα ιταλικά σημαίνει: «Χάρηκα που σε γνώρισα») σε σκηνοθεσία του Ivan Cotroneo, που είναι διαθέσιμη για streaming στο Amazon Prime Video, κάνοντας το ντεμπούτο της ως ηθοποιός.

Για την προώθηση της ταινίας, επιστρατεύθηκαν 500 drones τα οποία σχημάτισαν ένα φαντασμαγορικό Karaoke στον ιταλικό ουρανό, παίζοντας το τραγούδι «Scatola» από το soundtrack της ταινίας.
Πάνω από 2.000 Ιταλοί συγκεντρώθηκαν στη Ρώμη για να συμμετάσχουν στο event και να τραγουδήσουν μαζί με την Laura Pausini που τραγούδησε χαρούμενη ανάμεσα στους fans της σε ένα μοναδικό … Staraoke!

Δείτε το σχετικό video:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!