Σταμάτης Γονίδης - «Φασίστες είναι όσοι χρησιμοποιούν τη δημοκρατία για να καταδυναστεύουν το λαό»

«Την επόμενη φορά αγόρι μου να πιανεις τ΄@@@@@ σου. Δεν τους πείραξε που μας "πηδάνε" οι Γερμανοί, τους πείραξε μια κίνηση αυθορμητισμού!»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/03/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης στην επίσημη σελίδα του στο Facebook με αφορμή τον ντόρο που έχει ξεσπάσει γύρω από ενέργεια του Γιώργου Κατίδη και τον «φασιστικό» πανηγυρισμό του αλλά και τη συγγνώμη και τις εξηγήσεις που έδωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ο Γονίδης υποστήριξε πως το όλο θέμα χρησιμοποιήθηκε από τον Τύπο για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα που πρέπει να την απασχολούν. Αναλυτικότερα ο ερμηνευτής σημείωσε:

«Δυστυχώς μετά λύπης μου διαπιστώνω ακόμα μια φορά ότι ζούμε την εποχή που κυβερνούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Μιλάω για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Κατίδη που ενώ το παιδί τους λέει ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση αυτοί επιμένουν στην" πυρά", κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Έχω να πω στον Κατίδη την επόμενη φορά αγόρι μου να πιανεις τ΄@@@@@σου, φτάνει πια αυτός ο πόλεμος κατά της ΑΕΚ, από σήμερα ειμαι ΑΕΚ...Και δεν τους πείραξε που μας "πηδάνε" οι Γερμανοί τους πείραξε μια κίνηση αυθορμητισμού! Ε λοιπόν από εδώ και στο εξής θα χαιρετάω έτσι!».

Αυτό ήταν το αρχικό σχόλιο του καλλιτέχνη το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσει. Ο Γονίδης με νέα τοποθέτησή του συμπλήρωσε:

«Πραγματικοί φασίστες είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τη δημοκρατία για να περάσουν μέτρα που καταδυναστεύουν το λαό… Εγώ προσωπικά θα είμαι πάντα με το δίκιο. Δεν θα μου σερβίρει κανείς αυτό που θέλει, έχω μάτια και βλέπω, έχω διαίσθηση και πιάνω όλες τις βρωμιές... Μέτρα θέλουν να περάσουν "δημοκρατικά"! Ήμουν, είμαι και θα είμαι Έλληνας πατριώτης και χριστιανός μέχρι το τέλος της ζωής μου, ούτε αριστερός, ούτε δεξιός ούτε κεντρώος... Εγώ έχω ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΗΝ Ελλάδα! Το θέμα δεν είναι ο ποδοσφαιριστής, το θέμα είμαστε όλοι εμείς... Καλό βράδυ».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!