Στα βήματα των Jimi Hendrix, Johnny Winter & Rory Gallagher

Τι έχει απομείνει από τη φωτιά;
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Γενικό προσκλητήριο των ενεργών μουσικών που στηρίζουν εδώ και χρόνια τη ροκ μουσική στην Ελλάδα κάνει η Αντίθεση για το μεγάλο live αφιέρωμα «Στα βήματα των Jimi Hendrix, Johnny Winter & Rory Gallagher».

Τι έχει απομείνει από τη φωτιά; Η μουσική αυτή που καίει πάντα μέσα τους καλεί μουσικούς που ανδρώθηκαν κόντρα στα όποια μουσικά ρεύματα της εποχής παίζοντας blues-rock με την ψυχή τους, δίνει ραντεβού στους πιστούς των παλιών καλών ημερών σε ένα μουσικό μαραθώνιο. Στη μουσική αυτή συνάντηση θα τιμηθούν τρεις κορυφαίοι και επιδραστικοί κιθαρίστες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και στη δική τους εξέλιξη.

Σπουδαίοι μουσικοί όπως οι Γιάννης Δρόλαπας, Λουκάς Σιδεράς, Δημήτρης Πολύτιμος, Κυριάκος Δαρίβας, Τάσος Φωτοδήμος, Γιώργος Στεφανάκης, Ανδρέας Γκομόζιας, Τζώννυ Βαβούρας, Σίμος Κοκαβέσης, Νίκος Εφεντάκης και πολλοί ακόμη ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο αυτό των παλιών καλών ημερών και θα παίξουν Jimi Hendrix, Johnny, Rory Gallagher, αλλά και θα τζαμάρουν σε σπουδαίες συνευρέσεις επί σκηνή, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στο «Black Box Methodia», στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή Βοτανικού.

Η βραδιά προβλέπεται να είναι ξεχωριστή, καθώς θα συμμετέχουν 11 σχήματα, αποτελούμενα από εξαιρετικούς μουσικούς της ελληνικής μουσικής rock σκηνής!
the musicians
Θα παίξουν οι:

*Άσσοι του Καράτε (Δ. Πολύτιμος, Ν. Εφεντάκης, Δ. Παπαδημητρίου, Κ. Δαρίβας)
*Barefoot Bandits
*Σ. Γιαννόπουλος, Τ. Φωτοδήμος, Γ. Βάρτης
*Listen to the past (Α. Γκομόζιας)
*T. Μακρής, Μ. Νικολαΐδης, Κ. Δαρίβας, Χ. Σιγαλός
*Α. Μπακόπουλος
*Nous (Κ. Κατσουγκρής, Ζ. Τζούλης, Γ. Στεφανάκης, Η. Βέργος, Β. Ντάλλας)
*Λ. Σιδεράς, Γ. Δρόλαπας, Π. Χαραμής
*Simos Kokavesis & CO
*Vavoura Band (J. Vavouras, Γ. Δρόλαπας, Θ. Ανδρέου)
*George Zikos & Zero Zero Band
*και jamming μέχρι όσο αντέξουν

Η Αντίθεση (Πειραματική Καλλιτεχνική ΑΝΑΣΑ-ΛΕΦΚΑ) πληροφορεί ότι στοχεύει, ώστε αυτό το μουσικό γεγονός να έχει ποιότητα και χαρακτήρα μεγάλης γιορτής αφιερωμένης στο έργο και την προσφορά των μεγάλων αγαπημένων Hendrix, Winter και Gallagher και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στο Black Box Methodia (Αγ. Όρους 15, Βοτανικός). Είσοδος: 6 ευρώ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!