Σπουδαίοι καλλιτέχνες «χειροκροτούν» τον Τόλη Βοσκόπουλο

(PHOTOS) Προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού και όχι μόνο απολαμβάνουν τον μοναδικό Τόλη Βοσκόπουλο σε στιγμές «δράσης».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/02/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μακεδόνας, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ραλλία Χρηστίδου, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Κώστα Μπερτάκη και η Αγγελική Νικολούλη διασκεδάζουν απολαμβάνοντας τις ερμηνείες του αειθαλή Τόλη Βοσκόπουλου στο Baraonda.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του nuxtoskopio.blogspot.gr, απ’ όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες, όλοι τους μαζί έκαναν μια παρέα και διασκέδασαν με τα τραγούδια του Βοσκόπουλου που «έγραψαν ιστορία» στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου, ο ξεχωριστός Νίκος Νομικός με τις δικές του προσωπικές επιτυχίες μέσα απ’ την πολύχρονη διαδρομή του και η Φραντζέσκα Μιχαήλ.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος υπογράφει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης. Τον Νίκο Νομικό συνοδεύει στο μπουζούκι ο εξίσου σπουδαίος παίκτης του μπουζουκιού Παναγιώτης Στεργίου.



Baraonda | Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων:  210 6441778

tolis voskopoulos 5
tolis voskopoulos
tolis voskopoulos 4
tolis voskopoulos 2

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!