Σπουδαίοι καλλιτέχνες αφηγούνται παραμύθια!

(ΑΚΟΥΣΕ) Συμμετέχουν (αλφαβητικά): Γιώργος Ανδρέου, Καλλιόπη Βέττα, Νίκος Γράψας, Μανώλης Λιδάκης, Νίκος Ξυδάκης, Ορφέας Περίδης,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαρία Φαραντούρη & Πετρολούκας Χαλκιάς.

Το 2004, με το τεύχος Ιανουαρίου, το Μετρό κυκλοφόρησε δύο cd με παραμύθια, που αφηγούνταν ειδικά για το περιοδικό γνωστοί καλλιτέχνες, υπό τους ήχους μουσικών, όπως οι Δημήτρης Χουντής, Γιώργος Καλούδης, Γιώτης Κιουρτσόγλου, David Lynch, Αριστείδης Χατζησταύρου, Γιάννης Ζευγώλης, Γιώργος Μακρής, Βαγγέλης Καρίπης.

Από τις αρχές του Δεκέμβρη, το δεύτερο CD είναι διαθέσιμο για ακρόαση και κατέβασμα εδώ. Και όπως έγραφε τότε η Μαρία Παναγιώτου: «Είδα μια μάγισσα στο δρόμο. Πάλευε με ένα δράκο. Πιαστήκαμε από το χέρι και πήγαμε να βρούμε το βασιλόπουλο. Τον πήραμε μαζί μας στο δάσος όπου ζούσε το ελάφι και το λιοντάρι και μάθαμε τι συζητούσε ο ξυλοκόπος με τον Ερμή. Στη διαδρομή συναντήσαμε το κοριτσάκι με τα σπίρτα, έναν Κινέζο αυτοκράτορα, τον Μότσαρτ, σκόρπιες νότες, παιδική αθωότητα και ταλέντο. Τα βάλαμε στο σάκο μας και ξεκινήσαμε να ανακαλύψουμε στην άκρη του ουράνιου τόξου τη φωλιά του ονείρου. Και τη βρήκαμε. Είχε τη μορφή όλων των ερμηνευτών και των μουσικών που βοήθησαν, ώστε αυτό το δεύτερο CD με μύθους και παραμύθια - που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του περιοδικού - να γίνει πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς. Καλό ταξίδι στη Χώρα του Ποτέ».
10849724 1565503403680311 3672196497628432832 n

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!