Σε άνεργο μουσικό τα έσοδα της παράστασης των ΓκαΓκαΝτίν!

Στη μνήμη του Σάκη Μπουλά οι αμοιβές των καλλιτεχνών της παράστασης, θα δοθούν σε φίλο και συνεργάτη άνεργο μουσικό…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/02/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης


Αυτά αναφέρουν μεταξύ άλλων με ανακοίνωσή τους οι Σαββόπουλος, Ζουγανέλης, Μαχαιρίτσας και οι συνοδοιπόροι τους που συγκροτούν την παράσταση ΓκαΓκαΝτίν στην Ακτή Πειραιώς στην οποία συμμετείχε λίγο πριν το «αντίο» του ο Σάκης Μπουλάς.

Αναλυτικότερα οι ΓκαΓκαΝτίν σημειώνουν: «Το Σάββατο αποχαιρετήσαμε και από σκηνής τον αγαπημένο μας Σάκη. Το μικρόφωνο του θα μείνει πάντα στη θέση του και εκείνος στην καρδιά μας...
Οι αμοιβές των καλλιτεχνών από την παράσταση αυτή, θα δοθούν σε φίλο και συνεργάτη άνεργο μουσικό που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, το όνομα του οποίου δεν θα ανακοινωθεί για ευνόητους λόγους.
Η παράδοση των χρημάτων θα γίνει μέσω τραπέζης, ώστε να εξασφαλιστεί τόσο η αξιοπιστία της κίνησης όσο και η αξιοπρέπεια του παραλήπτη.
Οι παραστάσεις μας, θα συνεχιστούν κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με καινούρια στοιχεία και καλεσμένους-έκπληξη, συνεχίζοντας το ψυχαγωγικό παρεΐστικο πρόγραμμα, που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό από την πρώτη στιγμή και έκανε την Ακτή Πειραιώς το στέκι του φετινού Χειμώνα.

Σας περιμένουμε!»
ΓκαΓκαΝτίν!




ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!