Schoolwave 2019 με ξεχωριστούς guests

Schoolwave 2019 με ξεχωριστούς guests.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/06/2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όσα πρέπει να ξέρετε για τη φετινή διοργάνωση που έρχεται τον Ιούλιο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

15 χρόνια Schoolwave, 2.456 συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή, 340 που ανέβηκαν πάνω στη σκηνή, περισσότερα από 100.000 παιδιά που βρέθηκαν από κάτω.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ένας από τους guests του φετινού Schoolwave, έδωσε έναν ποιητικό ορισμό για το φεστιβάλ: «Μια απόδραση των εφήβων προς τον αληθινό εαυτό τους».

Αυτή την απόδραση θα ζήσουν φέτος 21 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα και οι χιλιάδες συνομήλικοί τους που θα έρθουν στις 5, 6 και 7 Ιουλίου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Στο τέλος της κάθε βραδιάς εμφανίζεται ένας special guest: Ο Φοίβος Δεληβοριάς (5/7), ο Εισβολέας (6/7) και ο Leon of Athens (7/7). Η είσοδος είναι ελεύθερη.
schoolwave567jul
Την επιλογή των 21 συγκροτημάτων, ανάμεσα στα 113 που δήλωσαν συμμετοχή, έκαναν φέτος: ο Vassilikos (τραγουδοποιός), ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Planet of Zeus), ο Σάκης Τόλης (Rotting Christ), ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (κιθαρίστας και τραγουδοποιός), ο Γιώργος Μουχταρίδης (διευθυντής του Ρ/Σ Pepper 96,6), ο Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός), ο Σάββας Δομόσογλου (διοργανωτής συναυλιών - Μύλος Club), ο Κωνσταντίνος Κουλουζάκης (διοργανωτής του IN-EDIT FESTIVAL) και ο Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans).

Το πρόγραμμα του Schoolwave 2019
schoolwave2019 schedule
Info

Διοργάνωση: Δημιουργική Ομάδα Schooligans σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Περιφέρεια Αττικής

Μέγας Δωρητής: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Περισσότερες πληροφορίες: schoolwave.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!