Ρένα Μόρφη aka Σούλη Ανατολή - Καλοκαίρι 2018

Η Ρένα Μόρφη παρουσιάζει την φανταχτερή περσόνα Σούλη Ανατολή σε περιοδεία ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η «ζαργάνα του Παγασητικού», έχοντας στις αποσκευές της την επιτυχία «Όταν σου χορεύω», που έχει ξεπεράσει τα 7.000.000 views, αλλά και το «Αμάντο μίο», που μόλις κυκλοφόρησε, ανεβαίνει στη σκηνή για να ταξιδέψει μπρος και πίσω στο χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.

Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν τον δίσκο της, θα ακουστούν και ασυνήθιστες διασκευές.

Μέσα από 60s και 70s επιτυχίες που άφησαν ιστορία, η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και τραγουδά ό,τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση.

Δύο κορυφαίοι περκασιονίστες, ο Κουβανός Carlos Menéndez και ο Άγγελος Πολυχρόνου ενώνουν μαγικά Ανατολή και Δύση, με cumbia και καρσιλαμά, bachata και τσιφτετέλι, κάνοντας τη Λατινική Αμερική με το Κουκάκι να μοιάζει ένα τσιγάρο δρόμος.

Οι συνήθεις ύποπτοι με το αστείρευτο ταλέντο τους, Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα και Αστέρης Παπασταματάκης στη φαρφίσα και ο Σπύρος Λιγκώνης στα ντραμς μπαίνουν στην χρονομηχανή και μας φέρνουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται.

Επί σκηνής στην κλασική κιθάρα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης. Στον ήχο ο Αγαπητός Καταξάκης.

Οι μέχρι τώρα προγραμματισμένες συναυλίες:


30/6 Ζάππειο - Τουριστικά Βραβεία 2018

13/7 Σέριφος - Yacht Club
23/7 Πρέβεζα
24/7 Λευκάδα - Ταράτσα
30/7 Κερατσίνι - Λιπάσματα 2018

Το πρόγραμμα ανανεώνεται συνεχώς και στην πορεία θα προστεθούν κι άλλες ημερομηνίες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!