Record Store Day: H πλήρης λίστα δίσκων για τις 18 Ιουνίου

Τίτλοι που δεν πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν τον Απριλίο, κυκλοφορούν τον Ιούνιο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/05/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ως αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων προκλήσεων παραγωγής που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η βιομηχανία δίσκων βινυλίου, οι διοργανωτές της Record Store Day (Ημέρα Δισκοπωλών) προγραμμάτισαν μια ημερομηνία "RSD Drop" τον Ιούνιο για τίτλους που δεν βγήκαν από το εργοστάσιο εγκαίρως για την εκδήλωση του Απριλίου.

Τώρα, έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις αποκλειστικότητες που θα διατεθούν τον επόμενο μήνα.

rsd
Tο RSD Drop του επόμενου μήνα θα διεξαχθεί στις 18 Ιουνίου, προορίζοντας για τα ράφια μια επιλογή από τίτλους που μπορεί να είχαν ανακοινωθεί για την πρώτη δόση της Record Store Day 2022 (23 Απριλίου), αλλά δεν ήταν δυνατή η παράδοση εγκαίρως για την ημέρα αυτή.
rsd voivod
Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κυκλοφορίες των Nicki Minaj (Beam Me Up Scotty), Kali Uchis (Sin Miedo [Del Amor y Otros Demonios]) και MF DOOM ως Viktor Vaughn (Vaudeville Villain), μαζί με μια έγχρωμη έκδοση βινυλίου του Nothingface των Voivod .
MilesDavis MONTREAL RSDCover edited
Επίσης το CD "Pre-Release Limited Edition" του επερχόμενου άλμπουμ Cruel Country των Wilco, το διπλό LP του Miles Davis ζωντανά ηχογραφημένο στο Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ τον Ιούλιο του 1983 : What It Is Montreal 7/7/83, μια επανέκδοση του διπλού άλμπουμ The Gold Experience του Prince του 1995, η πρώτη επανέκδοση βινυλίου του εξαιρετικά σπάνιου Live on Two Legs των Pearl Jam, κυκλοφορία του 1998, και πολλά άλλα.
Pearl Jam Live on Two Legs
Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των εκδόσεων της Βόρειας Αμερικής για το RSD Drop του Ιουνίου και μπορείτε επίσης να τη βρείτε σε μορφή PDF εδώ.
The Gold Experience Prince

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!