«Record Store Day 2016» - Όλες οι νέες συλλεκτικές κυκλοφορίες!

Ένθετο 39 σελίδων με πάνω από 550 νέες κυκλοφορίες για την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η «Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων» έχει καθιερωθεί με σκοπό την υποστήριξη των μικρών δισκοπωλείων (διαβάστε το σχετικό άρθρο) και πλέον αποτελεί ένα παγκόσμιο φεστιβάλ μουσικής, που κάθε χρόνο αποκτά περισσότερους φίλους και υποστηρικτές.

Φέτος η «Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων» (Record Store Day 2016) θα εορταστεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και πάρα πολλοί καλλιτέχνες έχουν ήδη ανακοινώσει τις νέες κυκλοφορίες τους με αφορμή αυτή τη μεγάλη γιορτή της μουσικής.

Στις νέες κυκλοφορίες συμπεριλαμβάνονται συλλεκτικές εκδόσεις βινυλίων συχνά αριθμημένες ή υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες καθώς και επανακυκλοφορίες – αφιερώματα, όπως π.χ. του Elvis Presley, του David Bowie κλπ.

Ποιες είναι οι φετινές νέες κυκλοφορίες για την «Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων»


Ανάμεσα στις πάνω από 550 νέες κυκλοφορίες με αφορμή τη φετινή «Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων», ξεχωρίζουν επετειακές εκδόσεις, όπως π.χ. το αφιέρωμα των Europe για την 30η επέτειο του «The Final Countdown» σε 12’’ μπλέ βινύλιο, η κυκλοφορία των Space για το (πλατινένιο το 1996) άλμπουμ «Spiders» και όχι μόνο.

Εντυπωσιακή είναι και η συμμετοχή νεότερων καλλιτεχνών στη φετινή διοργάνωση αφού συναντάμε συλλεκτικές εκδόσεις από τον Hozier για το «Take Me To Church» σε 12’’, των Skrillex & Diplo το «Where Are You Now» σε 12’’ κίτρινο βινύλιο αλλά και της Sia η έκδοση σε κίτρινο βινύλιο του «The We Meaning You Tour Live 2010».

Δείτε online τη λίστα με τις νέες κυκλοφορίες για την «Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων 2016» εδώ ή κατεβάστε το ένθετο 39 σελίδων σε αρχείο PDF(Συννημένα αρχεία)

Συνημμένα αρχεία:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!