Πώς θα διαμορφωθούν τα προγράμματα τις μέρες των εορτών;

Έρχονται μέρες γιορτινές και τα μαγαζιά προσαρμόζουν τα προγράμματά τους ανάλογα!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τις επόμενες μέρες, που η Αθήνα έχει φορέσει τα γιορτινά της, εν αναμονή των γιορτών, τα μαγαζιά και οι μουσικές σκηνές προσαρμόζουν τις ημέρες λειτουργίας τους, με βάση τις αργίες, προσθέτοντας έξτρα παραστάσεις.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, και σας παρουσιάζουμε κάποιες προτάσεις για τις βραδινές σας εξόδους, στην περίπτωση που αποφασίσετε να μη μείνετε σπίτι!

Πατώντας πάνω σε κάθε σύνδεσμο, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την παράσταση.

Καλές γιορτές & καλή διασκέδαση, όπου κι αν επιλέξετε να πάτε!



parios aslanidou stavento
O Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου & οι Stavento θα τραγουδήσουν στην Ιερά Οδό στις 24, 25, 26 & 27 Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου, καθώς και 1 & 2 Ιανουαρίου.

Γιάννης Πάριος, Μελίνα Ασλανίδου & Stavento στην Ιερά Οδό




lidakis glykeria kontaros
Η Γλυκερία, o Μανώλης Λιδάκης & ο Μανώλης Κονταρός θα βρίσκονται στο Φως για στιγμές κεφιού & διασκέδασης στις 24, 25 & 26 Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου, καθώς και 1 & 2 Ιανουαρίου.

Γλυκερία, Λιδάκης & Κονταρός στο Φως





arvanitaki portokaloglou
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου συνεχίζουν τις εμφανίσεις κάθε Σάββατο στο Βοτανικός Live Stage. Ειδικά για τις ημέρες των εορτών το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: 24, 25 & 26 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου.

Ελευθερία Αρβανιτάκη & Νίκος Πορτοκάλογλου στο Βοτανικό





kamaroste mas
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Καμαρώστε μας» με το Γιάννη Ζουγανέλη, το Δημήτρη Μπάση, το Λάκη Παπαδόπουλο κλπ θα παρουσιαστεί στο Βοτανικός Plus στις 24, 25, 26, 27 Δεκεμβρίου & 31 Δεκεμβρίου, καθώς και 1, 2, 3 Ιανουαρίου.

«Καμαρώστε μας…» στο Βοτανικό





selfie agamoi thytai
Οι Άγαμοι Θύται με τον Κώστα Μακεδόνα & το Σπύρο Παπαδόπουλο, παρουσιάζουν τη «Selfie» τους κάθε Παρασκευή και  Σάββατο στην Άνοδο, αλλά για τις ημέρες των εορτών, θα παίξουν ως εξής: 24, 25 & 26 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου, 1 & 2 Ιανουαρίου.

Άγαμοι Θύται, Μακεδόνας & Παπαδόπουλος - «Selfie» στην Άνοδο





Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα δώσουν δύο επιπλέον εορταστικές παραστάσεις στο Passport - Κεραμεικός, τα Σάββατα 26 Δεκεμβρίου & 2 Ιανουαρίου 2016.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας, μαζί με την Παυλίνα Βουλγαράκη, θα βρίσκονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κάθε Παρασκευή & Σάββατο, αλλά και Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου & Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου!

Τις παραστάσεις του έχει διαμορφώσει ανάλογα και ο Σταυρός του Νότου, λειτουργώντας όλες τις σκηνές του, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο συγκεντρωτικό του πρόγραμμα, αλλά για όσους προτιμούν Ψυρρή, οι παραστάσεις στις 1002 Νύχτες θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις.

Πίτσα Παπαδοπούλου, Λένα Αλκαίου & Ζωή Παπαδοπούλου διατηρούν τις εμφανίσεις τους στο Περιβόλι τ’ Ουρανού ως έχουν, δηλαδή θα εμφανιστούν 24, 25 & 26 Δεκεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου, 1 & 2 Ιανουαρίου.

Το εορταστικό πρόγραμμα στη μουσική σκηνή Γραμμές με το Γιώργο Μαργαρίτη και τη Ραλλία Χρηστίδου θα λειτουργήσει στις  24, 25, 26, 27 & 31 Δεκεμβρίου, καθώς και στις 1, 2 & 3 Ιανουαρίου.

Η Μαριώ και ο Λάμπρος Καρελάς συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Ρυθμό κι εκτός από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, θα παίξουν ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Η Ελένη Δήμου στον ίδιο χώρο θα κάνει ρεβεγιόν παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Το Acro, με Γιώργο Σαμπάνη, Ευρυδίκη & Τάμτα θα λειτουργήσει στις 24, 25 & 26 Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου, καθώς και 1 & 2 Ιανουαρίου.

Αν προτιμάτε κάτι πιο χορευτικό για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι Swingin' Cats θα βρίσκονται στο Theater Stage του Gazarte, στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα!

Ο Μάκης Σεβίλογλου θα εμφανιστεί στο Holy Wood Stage στις 23 Δεκεμβρίου, ο Χρήστος Δάβρης στις 25 και ο Παντελής Αμπαζής & ο Γεράσιμος Γεννατάς στις 26.

Αν πάλι προτιμάτε πίστα, ο Νίκος Βέρτης με τους Vegas, εκτός από τις καθιερωμένες - κάθε Σάββατο & Κυριακή - εμφανίσεις τους στο Κέντρο Αθηνών, θα εμφανιστούν παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων, αλλά και παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Επίσης, η Νατάσα Θεοδωρίδου & η Στέλλα Καλλή θα βρίσκονται στο Vox στις 24, 25, 26 & 27 Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου, καθώς και 1, 2 & 3 Ιανουαρίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!