«Πολίτικη Ζυγιά» με πηγαίους καλλιτέχνες

Χρήστος Τσιαμούλης, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Σωκράτης Σινόπουλος Πάνος Δημητρακόπουλος, Βαγγέλης Καρύπης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Πύργου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» σας προσκαλεί στη Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής «Πολίτικη Ζυγιά», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Δημ. Σχολείο Νέου Πύργου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πολιτισμού «Αναγέννηση».

Ο Χρήστος Τσιαμούλης, συνθέτης, τραγουδιστής και δάσκαλος της μουσικής μας παράδοσης, μαζί με την Κατερίνα Παπαδοπούλου στο τραγούδι και τον Σωκράτη Σινόπουλο στην πολίτικη λύρα και τον κεμετζέ, μαζί με τους συνεργάτες του Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι και Βαγγέλη Καρύπη στα κρουστά, θα επιχειρήσουν ένα μουσικό ταξίδι που θα ενώσει την Ελλάδα του σήμερα με τις αλησμόνητες πατρίδες του χτες.

Θα τραγουδήσουν δημοτικά και αστικά τραγούδια από απομακρυσμένες περιοχές της Μικράς Ασίας, της Ελλάδος, αλλά και παράλιες πόλεις όπως η Σμύρνη και η Κωνσταντινούπολη. Δεν θα λείψουν τα πιο σύγχρονα τραγούδια από τις Δυνάμεις του Αιγαίου και την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και οι αυθόρμητοι αυτοσχεδιασμοί πάνω στους παραδοσιακούς δρόμους της Ελληνικής μουσικής κληρονομιάς.

Έναρξη: 21.30 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Νέου Πύργου.
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (ταμείο)

Περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε στο: http://neospyrgos.gr
s556

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!